Adele požaduje za minutu soukromého vystoupení tři miliony | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Adele požaduje za minutu soukromého vystoupení tři miliony

Adele zná svou cenu. Devítinásobná držitelka ocenění Grammy si za minutu vystoupení na soukromých akcích účtuje sto tisíc liber – téměř tři miliony korun. Pěvecká senzace z Londýna tak chtěla po jihoafrické miliardářce Vivian Imermanové za pětadvacetiminutové vystoupení v přepočtu čtyřiasedmdesát milionů korun.

Imermanová žádala Adele, aby zazpívala na svatbě její dceři Megan v londýnském hotelu Grosvenor House. Jenže když se dozvěděla, že čerstvá maminka za své vystoupení žádá 2,5 milionu liber, nápad zavrhla.

„Vivian plánuje opulentní svatbu. Zaplatila tisíce liber za vystoupení Amy Winehouse na svatbě své starší dcery Bianky před třemi roky. A doufala, že to samé se jí podaří s Adele. Ale byla velmi překvapená, když požadovali dva a půl milionu liber. Přestože se jí v podnikání daří a je velmi bohatá, rozhodla se, že nakonec zvolí levnějšího umělce,“ píše Daily Star o Imermanové.

Adele má v merku jiný tučný zisk. Společnosti Estée Lauder, L’Oréal a Dior jí nabízejí deset milionů liber – asi tři sta milionů korun – pokud se stane tváří jejich kosmetických produktů. Zpěvačka zatím neoznámila čí nabídku přijme.

Doporučujeme

Články odjinud