Alice Bendová: Až mi bude padesát, nechám do sebe řezat!

Alice Bendová: Až mi bude padesát, nechám do sebe řezat!

Prozatím neměla herečka Alice Bendová (37) důvod podstupovat nějakou drastickou zkrášlovací operaci. Stačilo prý, když viditelně zhubla stresem z manželovy nevěry.

K tomu si občas dopřeje bezbolestnou liposukci a je teď se svým tělem naprosto spokojená. Za pár let to ale může být jinak. "Až mi bude padesát, tak si asi něco šmiknout nechám. To si pište, že jo, ale zatím vůbec ještě nevím, co," svěřila se Korzu.

Alice ale již před třemi roky podstoupila operaci, kdy jí odstranili váčky pod očima. O dalším zákroku ale zatím neuvažuje.

"Hodně bych se bála podstoupit třeba klasický lifting nebo liposukci. To vám úplně rozbourá metabolismus. Myslím, že dva porody mi zatím stačí. Záleží na tom, jak bude moje tělo v padesáti vypadat. Třeba nakonec půjdu i na ty liposukce," usmála se Bendová.

Prozatím dochází do salonu na pražských Vinohradech, kde si dopřává ošetření vlasů a masáže. "Docházím sem jak na kosmetiku, tak na masáže obličeje, které jsou naprosto úžasné. Pak jsem tady byla také na faceliftu. Každá metoda, která tady je, je neinvazivní, což je důležité, protože mám pocit, že v sedmatřiceti letech bych se zatím do obličeje nechat řezat nemusela. To se mi ještě nechce," řekla.

Nikdy by si také prý nenechala naplést vlasy. "Vlasy mám svoje, jediný nemám napletený. To by mě vizážisté zabili, kdybych si do téhle hřívy nechala naplést vlasy. Už takhle mě bolí za krkem. Nechala jsem si vlasy narůst hodně dlouhé a jsou fakt těžké," postěžovala si Alice závěrem.

ČTĚTE TAKÉ:
Zamilovala jsem se do přítele své dcery. A svedla jsem ho.

ČTĚTE TAKÉ:
Jak se oblékají velká a pevná prsa – konkrétní doporučení!

Doporučujeme

Články odjinud