Se synem Vašíkem Zdroj: Profimedia.cz

Se synem Vašíkem Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
S přítelem Michalem Topolem Zdroj: Profimedia.cz
V seriálu Svatby v Benátkách Zdroj: Archiv TV Prima
 Zdroj: Archiv TV Prima
6
Fotogalerie

Alice Bendová: Vůbec mi nevadí, že hraju samé mrchy

Televizní a filmová herečka sice na chvilku zmizela ze známých seriálů. Teď se vrací se vší parádou. Mezi natáčením si ale najde čas i na svou rodinu.

Na TV Prima se právě začal vysílat nový seriál Svatby v Benátkách, kde ztvárňujete jedu z hlavních postav Lolu. Můžete nám o ní něco prozradit?

Lola je žena činu. Takový ten typ, co se v dnešním světě neztratí. Je pragmatická, chytrá, velmi podnikavá a umí zúročit peníze, kterými disponuje. Na druhou stranu je ale vypočítavá a nerozpakuje se někoho podrazit. Na její obranu musím říct, že když chce, umí být i oporou. Další stránkou její povahy je také to že to dobře umí s muži, nemá problém omotat si někoho kolem prstu.

Lola by se tedy dala nazvat seriálovou „mrchou“. Nevadí vám, že vás režiséři tak rádi obsazují do těchto typů rolí?

Nevadí mi to vůbec. Asi je mi to souzeno. Tyto role bývají výrazné a hraji je moc ráda. Svou práci opravdu miluji. Ovšem neříkám, že bych si někdy nechtěla zahrát takovou tu hodnou holku.

Máte s Lolou něco společného?

No tak sympatická mi moc není. V životě bych ji osobně potkat nechtěla. Natož s ní podnikat nebo s ní dokonce kamarádit.

Děj seriálu se točí kolem svateb, jak dnes vzpomínáte na tu svoji?

Na svatbu vzpomínám jenom v dobrém. Byla krásná a dobře zorganizovaná, i když jsme neměli žádnou svatební agenturu, ani koordinátora. Všechno jsme si zařídili sami. Bylo na ní asi 110 lidí a všechno proběhlo tak, jak mělo. Včetně skvělého večírku.

Jste už přes dva roky šťastně zadaná, nabízí se otázka, jestli přemýšlíte o sňatku. Vdala byste se znovu po těch zkušenostech s manželstvím, co máte?

Zatím jsem strašně mladá, mám spoustu času o něčem takovém vůbec přemýšlet.

Co obdivujete na mužích?

Je těžké zobecňovat. Je mi ale sympatické, že tolik nepodléhají emocím, jakým podléháme my ženy, nebo alespoň já. U mě je to tak, že když se něco děje, jdu vždycky až na dřeň. Hlavně pokud jde o děti. Když se jim děje něco špatného, přestávám dýchat, jsem vyřízená a nemůžu fungovat. Všechno strašně řeším, chci, aby byly věci podle mě, nervuju se. Muže obdivuji v tom, že zpravidla řeší věci s určitým nadhledem.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Jste typ, který se mužům líbí. Co děláte proto, abyste byla vypadala pořád tak skvěle a sexy?

Starám se o sebe, ale v mezích normy. Mám dvě malé děti a pracuji, takže toho nezvládám moc. Pokud jde o cvičení, skoro nikam nechodím, u mě neexistuje žádná posilovna. Snažím se hýbat, to ano, ale sportuji s dětmi a to mi naprosto vyhovuje. Co se týká krásy, obracím se čas od času na odborníky z YES VIP. Hlavně po porodech jsem řešila svoje „velké“ tělo. Podstoupila jsem liposukci břicha zmražením a musím říci, že to fungovalo perfektně. Samozřejmě to bylo i v kombinaci s jídelníčkem a dalším režimem, ale efekt tento zákrok měl. Další úžasnou věcí, kterou mám za sebou je bělení zubů a občas botox, ale s tím si teď dám na pár měsíců pauzu. Všechny estetické zákroky vyžadují únosnou míru.

Předpokládám, že také sázíte na kvalitní kosmetiku..

Ano, výběr kosmetiky je další věc, která je v péči podle mě důležitá. Já nedám dopustit na italskou dermo kosmetiku Corff. Objevila jsem ji jednou v Itálii a nechávala jsem si ji vozit. Teď už jsem ji našla i tady a to jsem zajásala. Používám celou řadu, dokonce i opalovací krémy i dekorativní řadu, protože mám citlivou pleť.

Máte stylistu, která Vám radí, jak se líčit a oblékat?

Spolupracuji s Claudií Marčekovou, hlavně když potřebuji třeba obléknout a nalíčit na nějakou společenskou akci. Ale není to moc často, protože po večerech chodím ven jen výjimečně. Upřímně řečeno nemám na večírky chuť ani čas. Ale teď nedávno jsem byla na akci k začátku seriálu v Benátkách a to jsem si užila.

Jak vidím, letošní léto se tedy točí kolem práce na novém seriálu. Uděláte si také volno?

Tak to samozřejmě taky, nejsem nonstop na placu. Byli jsme už v Rakousku na horách, chystáme se na pár dní na vodu, navštívit Orlík. Všechno samozřejmě s dětmi. Jsme dost akční, takže ve chvíli, kdy mám volno, sbalíme se a něco podnikáme. Nesmím zapomenout ani na klasickou dovolenou u moře, jedeme koncem léta na dva týdny na Kanáry a tam se těším moc!

Můžeme se těšit na nějaké fotky z dovolené třeba na vašem profilu na Facebooku? Některé celebrity je sdílí rády..

Tak to vůbec ne. Ráda bych všem vzkázala, že tady profil nemám, nikdy jsem neměla a nikdy mít nebudu. Dokonce mám s touto sociální sítí hodně špatné zkušenosti, protože se za mě někdo delší dobu vydával. Za toho člověka se stydím a nechápu, proč to dělal. Podávám na něj dokonce trestní oznámení. Ale děkuji všem, kteří věřili tomu, že tam píšu vzkazy opravdu já a psali mi hezky. Přeji všem krásné léto.

Doporučujeme

Články odjinud