Americká agentura tvrdí, že si přes ni můžete "pronajmout" Pippu Middleton

Americká agentura tvrdí, že si přes ni můžete "pronajmout" Pippu Middleton

Agentura Celebrity Talent Promotions tvrdí, že zájemcům pronajme za 90 000 liber (cca 2,9 milionu Kč) Pippu Middleton (28), mladší sestru Catherine, vévodkyně z Cambridge (30).

Ta ale prý se zmíněnou firmou nemá nic společného. Zmíněná agentura nabízí, že Pippa se za příslušnou sumu zúčastní "firemních prezentací, projevů, reklamy produktů či rozdávání autogramů".

Na svých stránkách zveřejnila fotografii švagrové prince Williama a pod ní napsala: "Jsme agentura, přes kterou si můžete zamluvit celebritu, a nabízíme i Pippu Middleton... Může pro vás přednést projev, zúčastnit se výstavy, kongresu či otevření velkého obchodu."

Za příslušnou sumu se prý stane i "hostitelkou společenských událostí, propagovat produkty a hrát v reklamách".

Když reportéři listu Daily Star Sunday zavolali na příslušné telefonní číslo, dozvěděli se, že zamluvit si Pippu by stálo 62 až 92 tisíc liber (cca 2 až 3 miliony Kč). A zaměstnanec agentury Adam Plotkin dodal: "Musíte ale pochopit, že je spřízněná s královskou rodinou, takže je nutné starat se i o její bezpečnost. Konečná suma by mohla být mnohem vyšší. Rozhodně mluvíme o dvou nebo třech letenkách první třídou z Londýna a zpět a ubytování v pětihvězdičkovém hotelu. Když nám pošlete přesné požadavky, přepošleme jí je."

Oficiální mluvčí švagrové britského následníka trůnu slíbil, že se tímto případem bude zabývat, a dodal: "Ta společnost Pippu Middletonovou nijak nezastupuje a nemá žádné právo o ní na svých stránkách něco podobného tvrdit. Ohledně tohoto problému je budeme kontaktovat."

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Video: Princ Charles šokoval! Hlásil v BBC předpověď počasí

ČTĚTE TAKÉ:
Princ Harry "utlumil" vztah se zpěvačkou Mollie King: prý moc mluvila

Doporučujeme

Články odjinud