Maminka.czSlavní rodiče

Aňa Geislerová a Táňa Vilhelmová opět spolu

LH 19.  9.  2013
Aňa Geislerová a Táňa Vilhelmová opět spolu
Jako každý rok odstartovaly přípravy oblíbeného Vánočního bazaru v Mokré čtvrti, jehož kmotřenkami jsou herečky Aňa Geislerová a Taťána Vilhelmová. Jubilejní desátý ročník navíc přichází s několika novinkami.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pro ty, kteří se rozhodnou bazar finančně podpořit, je zřízeno nové, samostatné, transparentní konto, poskytující kdykoliv a komukoliv možnost přesvědčit se o finančních tocích peněz získaných v rámci Bazaru a doprovodných akcí. Podpořit akci můžete také formou DMS ve formátu: DMS BAZAREK, na číslo 87777.

Vánoční Bazar v Mokré Čtvrti spustil nové webové stránky s aktuálními informacemi o různých formách podpory, hlavním programu i doprovodných akcích, případně možných formách pomoci či spolupráce. Na webu www.vanocnibazar.cz budou postupně zveřejněny další potřebné projekty.

Od 1. 12. se na webu rozjede on-line dražba vybraných předmětů darovaných Bazaru. Bazar lze najít i na facebooku na adrese https://www.facebook.com/vanocnibazar.

Ve spolupráci s pražským divadlem La Fabrika vznikla také možnost podpory skrze zakoupení vstupenky na benefiční představení Bláznivý Petříček. V inscenaci na motivy filmu J. L. Godarda hrají Tatiana Vilhelmová a Vojtěch Dyk. Na úvod vystoupí Aňa Geislerová a po skončení představení čeká hudební dárek. Pro každého diváka je ke vstupence připravena lahev vína Château Valtice z limitované edice Bláznivý Petříček (200 kusů) vybrané osobně Tatianou Vilhelmovou a Vojtěchem Dykem.

Slavnostní vyvrcholení v podobě speciálního hudebního gala večírek Snesitelná lehkost pití proběhne ve velkém sále Lucerny v pátek 20. prosince od 20 hod (týden od začátku bazaru). Večerem budou provázet Táňa, Aňa a Peter, na pódiu se vystřídá řada atraktivních hostů.

Témata: Slavní rodiče, Aňa Geislerová, Ana Geislerová, Petříček, Táňa, Vojtěch Dyk, Valtice, Tatiana Vilhelmová, Tatiana, Tana, Ana, Fabri, Aňa, Geislerová, Táňa Vilhelmová, Hlavní program