Aňa Geislerová není na sladké, ale má cukrárnu

Aňa Geislerová není na sladké, ale má cukrárnu

Aňa Geislerová (32) má čtyři České lvy, dvě děti a jednu cukrárnu. Přitom prý sladké vůbec mít nemusí. "Ta cukrárna je totiž něco, co se podařilo, a vůbec nejde o ty dortíky," usmívá se Aňa s pýchou nad svým podnikáním.

"Mně vůbec nešlo vysloveně o podnikání. I když mám na Smíchově u Malvazinek cukrárnu a kavárnu. Ale je to především taková s nadsázkou řečeno záškodnická buňka. Se svými přáteli tam totiž připravujeme různé akce a petice," říká úspěšná herečka a připomíná, jak se například postavila za finanční podporu pražských divadel a za výstavbu Kaplického knihovny.

"Takže naše cukrárna tedy nenabízí jenom sladkosti, které já vůbec mít nemusím, ale také třeba právě ty petice. A boj za něco podle mne správného." K předchozím oceněním teď Aně Geislerové přibyla Zlatá deska za audioknihu pohádek Ivana Martina Jirouse Povídá šmudle ťululum, kterou Aňa namluvila.

"Udělalo mi radost, že Supraphon začal vydávat cédéčka mluveného slova v nové edici Audioknihy a já jsem v nich hned zabodovala. Dětem to své cédéčko zatím nepouštím, čtyřletý Bruno už tomu sice rozumí, ale Stellinka je malinká, nejsou jí ani dva roky, ta by nic ještě nepochopila. Proto dětem vyprávím pohádky sama a tak dlouhé, jak zrovna potřebuji," říká Geislerová.

Doporučujeme

Články odjinud