Andrea Kerestešová: Miluju jídlo, ale nesnáším jíst sama!

Andrea Kerestešová: Miluju jídlo, ale nesnáším jíst sama!

Narodila se ve znamení Raka, pochází z obce Hlinné, vystudovala pedagogickou fakultu v Trnavě, 1. stupeň ZŠ plus obor tvořivá dramatika, začínala v reklamách nyní ji můžete vidět na ČT1 ve třetí řadě televizního seriálu Vyprávěj.

Dále ji můžete sledovat na STV v seriálu Zlomok sekundy, má ráda cestování a objevování a miluje svého kocoura Kvika

Co vás napadne, když se řekne…

1. SERIÁL: Cyklus, a navíc čím delší, tím lepší. Nemusím se bát o práci.

2. PRÁCE: Natáčení seriálu je skvělá práce, ale občas je potřeba vyhnout se stereotypu. Nedávno jsem třeba točila na Slovensku. A také si užívám focení, kde můžu být někdo úplně jiný a můžu vykročit právě z toho stereotypu.

3. JÁ: Chaos. Nikdy nevím, co pořádně chci, a střídají se mi často nálady. Nesnáším průměr. Jsem buď šťastná, nebo nešťastná. Buď miluju, nebo ne. Nic mezi tím. Chci riskovat a nechci přijít o svobodu. Proto třeba nemám hypotéku ani auto. To je podle mě limitující.

4. DIETA: Žádnou nedržím a ani to nechci. Nedokážu si představit jíst jen podle seznamu, který kdosi napsal. Zastávám názor: Všeho s mírou. Mám také výhodu, že nejím sladké.

5. JÍDLO: Miluju jídlo, ale nesnáším jíst sama. Ráda se najím ve velké společnosti, jídlo mi totiž připomíná rodinu a přátele. Jen tak z toho mám ten správný požitek. Spousta lidí třeba jídlem „zajídá“ depky. Já to mám naopak, když mi není do smíchu, nejím.

6. POHYB: Dřív jsem chodila na jumping, a to bylo skvělé. Ale již delší dobu mám problémy se zády a lékař mi skákání zakázal. Namísto toho mi doporučil plavání, a proto se teď snažím najít nějakého učitele. A také pokračuji ve cvičení pilates.

7. VOLNO A RELAX: Synonymum pro spánek a válení se. Relaxem je pro mě to pravé nicnedělání, koukání na dobrý film a hlavně ticho.

8. LÁSKA: Je to „prostor“, který nemá absolutně žádné hranice. Láska je totální svoboda, žádné omezování a nesnažit se druhého člověka nějak změnit.

9. MÓDA: Preferuji pohodlné oblečení, které o člověku vypovídá, jaký je. Já oblečením vyjadřuji svůj postoj ke světu. A mám ráda tlumené barvy.

10. CO PODLE VÁS STOJÍ ZA TO VIDĚT V DIVADLE, V TELEVIZI, V KINĚ? Doporučuji zajít si do Lucerny na film Kůže, kterou nosím. Nebo ti, kteří nestihli Letní Letnou a Cirkus Cirkör, si můžou alespoň vyslechnout skvělou zpěvačku na internetu, která k představení složila hudbu – Rebekku Karijord. A pak taky Vyprávěj.

ČTĚTE TAKÉ:
Agáta Hanychová předváděla, jak Sámer Issa šňupe kokain!

ČTĚTE TAKÉ:
Jak se oblékají velká a pevná prsa – konkrétní doporučení!

Doporučujeme

Články odjinud