Andrea Verešová: "Modeling Vanessce zakazovat nebudu!"

Andrea Verešová: "Modeling Vanessce zakazovat nebudu!"

Slovenská modelka Andrea Verešová (28) se dokázala během pěti let vyšvihnout mezi nejlépe placené modelky u nás. Přestože ji tato práce velmi dobře živí, byla by radši, kdyby její dcera Vanesska modeling nedělala. Zakazovat jí ho ale nebude.

Andrea Verešová s manželem Danielem Volopichem a jejich dcerou Vanessou

"Přiznám se, že jsem zatím nepřemýšlela, zda by měla jít Vanesska v mých stopách. Beru to tak, že cokoli bude dělat, je její věc. Hlavně když přitom bude šťastná. Pak budu mít radost i já," svěřila se Korzu modelka, která před čtyřmi měsíci porodila svého druhého potomka, syna Daniela Tobiase. Ani o jeho plánech do budoucna nemá zatím žádné představy.

"Pro mě je důležité, aby oba našli hlavní smysl života. To, co je bude naplňovat a v čem budou spokojení. Jestli to bude modeling, právničina nebo třeba showbyznys, tak se s tím bohužel budu muset smířit," tvrdí Andrea, která si v březnu 2007 vzala za manžela právníka Daniela Volopicha.

Andrea Verešová s manželem Danielem Volopichem a jejich synem Danielem Tobiasem

Slovo bohužel prý hlavně patří k showbyznysu, od kterého by své děti chtěla udržet co nejdál. "Není to lehká oblast, a ať se to zdá, nebo ne, vydržet někdy ten nátlak je hodně náročné. Každá umělecká činnost je hlavně o psychice, o statečnosti a vytrvalosti. Člověk musí udržet své nálady na uzdě a mít profesionální disciplínu. Když se ale nad tím v podstatě zamyslím, má to tak asi každá profese," říká modelka.

V jednom si je Andrea naprosto jistá: "Své děti do ničeho nutit nebudu. Ani jim nic zakazovat. Ať si vyberou samy."

Doporučujeme

Články odjinud