Angelina chce žít v Portugalsku a mít klid

Angelina chce žít v Portugalsku a mít klid

Angelina Jolieová (33) je již unavená hollywoodským stylem života. Proto hledá v Portugalsku nový domov pro sebe a své děti. Jedna z nejpopulárnějších hollywoodských osobností, která v posledních letech šněruje mezi dramatickými a akčními snímky, například Výměna nebo Wanted, začíná být unavená hektickým životem v Americe.

Kráska, která se svým partnerem Bradem Pittem (45) vychovává šest dětí, se nyní horečnatě snaží zakotvit v "klidnějším přístavu". "Ona miluje Portugalsko a chtěla by tam vychovávat své děti. Chce se tam přestěhovat, jak jen to půjde," uvedl zdroj blízký herečce pro portál ianudercover.com.

Angelina údajně zvažuje, že zakoupí dům, který bude mít výhled přímo na pláž ve vesnici Lagos, jež leží v severní oblasti země v provincii Algarve. Zatím není jasné, zda chce Angelina svůj nový domov užívat jako své hlavní sídlo, nebo zda se Brad přestěhuje s ní.

Přítel Jolieové dodává: "Mají spolu s Bradem otevřený vztah. Každý den je pro ně novým dnem. Oba jsou mi velmi drazí, ale musím přiznat, že v posledních měsících procházeli těžkým obdobím."

Angelina není jedinou celebritou, která se chystá získat nový domov. Lily Allenová již navštívila několik rezidencí v Devonu v jižní Anglii. Údajně je připravená zaplatit až 300 000 liber, v přepočtu necelých deset milionů korun, za své nové sídlo v této oblasti.

"Lily miluje Londýn, ale chtěla by mít nějaký úkryt, kde by měla klid. Kate Mossová, Liz Hurleyová a Pete Doherty mají své hnízdečko v Cotswolds, ale Lily se chystá do Devonu," uvedl zdroj blízký čtyřiadvacetileté zpěvačce.

Doporučujeme

Články odjinud