Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
10
Fotogalerie

Angelina Jolie konečně promluvila o soukromí. Co vše prozradila o soužití s Bradem Pittem?

Herečka a režisérka Angelina Jolie velmi nerada hovoří o svém soukromí a většinu otázek týkajících se jejího partnera Brada Pitta stočí na hovor o úplně něčem jiném. V interview pro britský Hello! ale učinila výjimku a o vztahu s hollywoodským hezounem se rozpovídala obšírněji. Přiznala, že zatímco ona je impulzivní a výřečná, Brad je spíš klidný a vyrovnaný. Tím se prý skvěle doplňují.

„Brad moc rád věci plánuje a provádí podle přesného a metodického plánu. To je důvod, proč je tak úspěšný jako producent. Zjistí si naprosto vše o projektu, na němž pracuje, zajistí vše potřebné, co se musí udělat, a pak si ještě pohlídá, aby vše klapalo maximálně hladce. Je rád, když může osobně zajistit, aby všecko proběhlo řádně. Je mnohem rozvážnější a klidnější, zatímco já můžu být impulzivní a výřečná. Ale tyhle naše kvality nás sbližují a je parádní, když najdete partnera, který vás vyvažuje. Pro mě je velmi důležité vědět, že mám v životě tohoto pevného a štědrého muže,“ svěřila Angelina v rozhovoru pro Hello!, jemuž se rozpovídala o svém vztahu.

Hovořila také o tom, že je Brad skvělým otcem, což ji k němu silně přitahuje a kvůli čemuž je na něj náležitě hrdá.

„Když jsem porodila dvojčata, bylo to velmi vyčerpávající, ale Brad prostě zasáhl a zajistil, že ostatní děti každý den snídaly a byly včas ve škole. On si otcovství moc užívá. To je věc, kvůli níž jsem na něj nejvíc hrdá… S velkou rodinou potřebujete podporu. Ale já mám víc než to. Brad je úžasný učitel a vůdce pro chlapce. Vždycky měl výjimečné pouto s Maddoxem (nejstarší potomek, adoptovaný z Kambodže), pro Mada je to velmi důležité. Velmi rychle začal růst a začal nám ukazovat, co vše už ví o světě,“ dodala Angelina.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

S Bradem i přes fakt, že vychovávají šest dětí – dvanáctiletého Maddoxe z Kambodže, desetiletého Paxe z Vietnamu, osmiletou Zaharu z Etiopie, vlastní sedmiletou Shiloh a pětiletá dvojčata Vivienne a Knoxe – najdou čas na rande ve dvou.

„Naučíte se vyhradit si určité noci, abyste mohli jít buď spolu ven, nebo zůstali doma, ale jen ve dvou bez dětí. Všechny páry si musejí umět udělat na sebe čas, a ačkoli to s šesti dětmi může být velmi těžké, hlavně po těch dvojčatech, věci se už usadily do docela normálního rytmu,“ dodala Angelina.

Doporučujeme

Články odjinud