5
Fotogalerie

Angelina Jolie pozvala na svatbu i své bývalé manžely

Svatba slavného hereckého páru Angeliny Jolie (37) a Brada Pitta (48) se očekává během pár týdnů a nejspíš se dostaví i bývalí manželé nevěsty, tedy Jonny Lee Miler (39) a Billy Bob Thornton (57).

Angelina zřejmě na bývalé manžely nezanevřena a patrně ani jejímu současnému partnerovi, s nímž vychovává šest dětí, jejich přítomnost vadit nebude.

"Angelina zůstala jak s Jonnym, tak s Billym v přátelských vztazích, a rozhodně budou pozváni," tvrdí známá herečky.

Nevěsta se tedy sice podílí na sestavování seznamu hostů, ale většinu slavnostní události, která se nejspíše bude konat ve francouzském sídle páru Chateau Miraval, má prý na starosti Brad. Zdroj anglické edice listu Grazia k tomu dodává: "Brad se ujal většiny plánování svatby a například různé přestavby sídla pro něj byly hotová noční můra. Angelina to v podstatě nechala na něm a na dětech, které jsou tím naprosto nadšeny."

Návrhář šperků Robert Procop, který vyrobil jejich zásnubní prsteny i přívěsky s vyrytým svatebním slibem pro všechny děti, nešetřil chválou ohledně toho, jak si je pár vzájemně oddán: "Brad a Angelina jsou velmi romantický pár. Bylo jim jasné, že spolu budou navždy a jednoho dne se vezmou. Teď jsou už ale i neuvěřitelně silná rodina a dívat se, jak jsou zamilovaní, je opravdu krásné."

Angelina a Jonny Lee Miler

Angelina a Billy Bob Thornton

ČTĚTE TAKÉ:
Cítila jste se při sexu trapně? Nebojte, nejste sama!

ČTĚTE TAKÉ:
Vlaďka Erbová: Moje děti jsou zázrakem! Ve dvaceti bych nevsadila pětník na to, že budu mít jedno, natož dvě

Doporučujeme

Články odjinud