Anne Hathaway letos začne pracovat na dětech

Anne Hathaway letos začne pracovat na dětech

Anne Hathaway chce být matkou od šestnácti let. Je jí třicet, má manžela, ale zatím nemá žádného potomka. Plně se prý soustředila jen na práci. Do nového roku jde s novým předsevzetím, počít první dítě. Hollywoodská kráska jich chce mít s manželem Adamem Shulmanem spousty. Kolik zvládnou, tolik jich budou mít. Několik jich Anne sama porodí, další adoptují.

„Chtěla jsem být mámou od svých šestnácti let. Je mi třicet a chci mít rodinu určité velikosti. Začnu jedním zdravým dítětem, ale chtěla bych mít několik vlastních a adoptovat. Pustím se do toho. Ráda bych měla tolik dětí, kolik jich zvládnu, nejen po finanční stránce, ale také časově, protože si chci být jistá, že má každé dost péče a zájmu a cítí to. Posledních dvanáct let jsem měla v hlavě jediný cíl: dostat roli, dostat roli, dostat roli. Teď jsem to změnila: mít dítě, mít dítě, mít dítě,“ přiznala Anne magazínu Stella.

Od manžela Adama při zásnubách dostala luxusní smaragdový prsten, který on sám navrhl. „Strávil nad ním šest měsíců, když jsem tu krabičku otevřela, byl tak úchvatný, že jsem si to nedokázala představit ani v těch nejodvážnějších snech,“ dodala Anne.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud