5
Fotogalerie

Badinková uvažuje o dalším dítěti. Ráda by opět dceru

Herečka Michaela Badinková (32), známá především z nekonečného nováckého seriálu Ulice, je stále na mateřské dovolené se svou osmnáctiměsíční dcerou Evelínkou.

Sice se opět před nedávnem vrátila na obrazovky coby učitelka Lenka Drápalová, ale určitě ne, jak říká, na doživotí. Udělá si prý časem ještě jednu pauzu.

"Je pravda, že jsem stále na mateřské, ale normálně hraji v Ulici a v divadle. Člověk musí po určité době opět zapojit mozkové závity, i když jsem si pobyt doma hodně s dcerkou užívala. A jelikož to byla paráda, počítám s tím, že bychom si s přítelem pořídili ještě jedno dítě.

Chtěla bych opět holčičku, ale rozhodně budu šťastná, kdyby to byl pro změnu kluk," svěřila se Korzu rodačka ze slovenských Malacek.

Její dlouholetý partner, s nímž je už devět let, a současně i herecký kolega Jan Teplý, proti rozšíření rodiny prý vůbec nic nenamítá. "Je to úplně naopak, z malé je nadšený, pořád se s ní mazlí a tvrdí, že by Evelínka měla dostat brášku, nebo sestřičku. A já s ním vřele souhlasím. Tak si to asi, nebo spíše určitě, splníme," říká Míša.

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Jennifer Garner porodila Benu Afleckovi syna!

ČTĚTE TAKÉ:
Potvrzeno! Jovanka Vojtková čeká miminko!

Doporučujeme

Články odjinud