Beckham skončil s fotbalem. Victoria je nadšená! Konečně dojde na její kariéru. | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Beckham skončil s fotbalem. Victoria je nadšená! Konečně dojde na její kariéru.

Fotbalista David Beckham končí jako vrcholový sportovec. Po krátkém angažmá v týmu Paris St. Germain se rozhodl ukončit kariéru předního světového hráče a odejít ze zeleného trávníku. Jeho manželka Victoria k tomu podala médiím obsáhlé prohlášení, z něhož je patrné, že je z tohoto rozhodnutí nadšená. Konečně bude manžel víc doma s dětmi a ona bude mít čas na svou kariéru návrhářky.

„Děti i já jsme nesmírně pyšní na Davida, byla to pro nás úžasná cesta, během níž jsme ho posledních patnáct let sledovali hrát v klubech po celém světě… Nebylo to jednoduché rozhodnutí, a pro mě a děti to bude vždy úžasný sportovec a oddaný manžel a otec. Je a vždy zůstane skutečným vyslancem sportu, není jen inspirací pro mě a naše děti, ale také pro miliony lidí po celém světě. Všichni jsme nadšení z toho, co nám život připraví za další kapitolu života a jaká dobrodružství jako rodina zažijeme,“ prohlásila Victoria.

S Davidem mají spolu čtrnáctiletého Brooklyna, desetiletého Romea, osmiletého Cruze a jednadvacetiměsíční Harper.

Davidovi po jeho rozhodnutí odejít z vrcholového sportu gratuloval také britský premiér David Cameron či londýnský primátor Boris Johnson.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud