"Beckhammánie" zachvátila italský Milán

"Beckhammánie" zachvátila italský Milán

Anglického fotbalistu Davida Beckhama (33) ve službách italského velkoklubu AC Milan, jak zní oficiální název klubu, vítaly tisíce hysterických fanoušků a hlavně fanynek - a přitom jen představil nové boty.

Bývalý kapitán anglické fotbalové reprezentace přitáhl tisíce obdivovatelů, když se proslechlo, že v jedné z milánských prodejen Adidas představí nové boty, model Predator PowerSwerve DB. Jak uvádí list Metro, pověsti byly pravdivé a Beckham se opravdu objevil. Usmíval se a měl na sobě tréninkový trikot AC Milan. Když se proplétal davem, popovídal si s fanoušky, ale na některé z přítomných to bylo moc. Jedna fanynka z nadšení omdlela a museli ji vynést. Paramedici ji ošetřili na chodníku a k přistavené sanitce bylo přineseno ještě několik dalších fanoušků, kteří taky omdleli a spadli. Beckham, který je "zapůjčen" do AC Milan z amerického klubu LA Galaxy, říká, že ho reakce tifosi až zaskočila.

"Je to fantastické. Opravdu jsem tolik lidí nečekal. Vůbec, od té doby, co jsem přijel, všechno jde báječně. Když jsem dorazil, řekli mi, že mne vlastně potřebují jen kvůli reklamě, ale místo toho jsem začal hrát. Je to skvělá zkušenost, hrát v takovém týmu," říká Beckham.

David Beckham také veřejně prohlásil, že by rád v Miláně zůstal a zkusil začít rozhovory o přestupu z Galaxy. Jeho ženě Victorii se ale taková představa vůbec nelíbí a je proti tomu.

Ne všem hvězdám se daří a vítají je tisíce fanoušků. Paris Hiltonovou, která přiletěla do Tokia představit oblečení značky Samantha Thavasa, vítaly na letišti jen tři mladé obdivovatelky. Paris z toho moc nadšeně nevypadala.

Doporučujeme

Články odjinud