Belohorcová: "Porodu se nebojím, ale co pak?"

Belohorcová: "Porodu se nebojím, ale co pak?"

Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (33) je v sedmém měsíci těhotenství a zatím nepociťuje žádnou nervozitu z blížícího se porodu. Obavu má pouze z toho, jestli se bude umět o dceru ve všem postarat. Korzu navíc prozradila, že čekají holčičku, která se bude jmenovat Salma.

"Často přemýšlím, jestli budu vědět, co jí dát jíst, nebo jestli poznám, co jí schází," svěřila se Korzu Zuza.

Nebere to ale nijak tragicky. Podle ní je to jen otázka popovídání si s matkou či nějakou jinou zkušenou ženou.

"Nemám s dětmi žádné bližší osobní zkušenosti, takže si budu muset nechat poradit. Tím, že je máma daleko, to budu mít trochu složitější. Převážně na to budu sama, ale kamarádi mi, doufám, pomohou," říká.

Většina žen se v sedmém měsíci bojí hlavně porodu. Nad tím ale Zuzka nepřemýšlí.

"Z porodu strach nemám. Proč bych se měla bát? Některé ženy říkají, že zažily těžký porod, jiné prý ani nevěděly, že rodí. Já uvidím. Sama jsem na to zvědavá. Myslím, že když to zvládlo tolik milionů žen, zvládnu to také. Občas čtu v knihách, že ženy v tomto období přemýšlí, zda to zvládnou. Mně se to tedy nestává," tvrdí moderátorka.

Zuzka s přítelem Vlastou Hájkem si nechali dopředu říct, jakého pohlaví jejich dítě bude. Holčička, kterou pojmenují Salma, je prý zatím mírumilovné miminko. Pořád spinká.

"Je to zatím taková velká lenoška. Neustále spí. Už jsem v sedmém měsíci a stále necítím moc pohybů. Vždycky, když přijdu na ultrazvuk, musí ji paní doktorka probudit, protože malá neustále spí. Na druhou stranu, co tam má dělat, že? Já jen doufám, že mi to nevynahradí, až se narodí. Ale to uvidíme. Jestli bude po Vlastíkovi, tak se máme na co těšit," tvrdí se smíchem Zuzka, která se teď snaží co nejvíce odpočívat.

Doporučujeme

Články odjinud