Belohorcová: Silná alergie jí komplikuje těhotenství!

Belohorcová: Silná alergie jí komplikuje těhotenství!

Se svojí snahou a touhou přijít do jiného stavu se moderátorka Zuzana Belohorcová (33) poslední rok nikterak netajila. Nyní se to konečně podařilo a půvabná Slovenka si naplno užívá svoje štěstí. Poklidné těhotenství jí ale výrazně ztěžuje nepříjemná a silná alergie.

"Od té doby, co jsem otěhotněla, se mi neskutečně zhoršila moje už tak dost silná alergie. Řekla bych, že teď je tak třikrát silnější, než bývala," svěřila se Korzu Belohorcová.

"Proto jsme s přítelem byli už na několika dovolených u moře. Mořský vzduch je totiž to jediné, co mi na silnou alergii pomáhá. Jakmile se vrátím do Prahy, jsem tam, kde jsem byla," vysvětlila blonďatá moderátorka.

Protože ale Belohorcová po miminku hodně toužila, mateřství si váží a problémy, které jí alergie způsobuje, bere jako nutnou součást těhotenství. "Ani by mě nenapadlo si stěžovat. Budu to zkrátka muset zvládnout," říká Zuzka a dodává: "Navíc existují ženy, které mají během těhotenství problémy a závažné zdravotní potíže. Já v podstatě nevím, že jsem těhotná. Jen ta alergie mě trápí."

Jakého pohlaví bude miminko, to zatím Belohorcová netuší. Její partner, podnikatel Vlasta Hájek, by si velmi přál mužského potomka, ale Belohorocvá k tomu dodává: "Hlavně aby se narodilo zdravé ‚bábo'!"

Doporučujeme

Články odjinud