Bendová miluje pivo se žlutou limonádou!

Bendová miluje pivo se žlutou limonádou!

Herečka a modelka Alice Bendová (35) si pivo běžně v restauraci nedává. Přesto, když je v létě pořádné horko, neodolá a dá si ho se žlutou limonádou. Odporné? Ani náhodou. V Rakousku se Radler, jak se směs nazývá, pije naprosto běžně.

"Já vím, že to pivaři určitě neuslyší rádi, ale miluji pivo napůl se žlutou limonádou. Je to prostě neskutečně dobré," svěřila se Korzu Bendová. Herečka dále vysvětlila, že se jedná o rakouské pivo, které je velmi oblíbené i v Německu.

Kromě něj ale žádné další zajímavé pivo dosud nevyzkoušela. Na letošním pražském pivním festivalu, kam se s manželem Vaškem Bendou a malým Vašíkem chystá, to hodlá napravit a kromě různých druhů piv by ráda okusila také tahák festivalu - pivní zmrzlinu.

"Manžel určitě zůstane u klasického piva a my s Vašíkem zmrzlinu ochutnáme. Nic podobného jsem zatím ještě neměla a jelikož jsem staré čuně, tak tohle určitě ochutnám," tvrdí se smíchem Bendová.

Stejně jako mnoho jiných žen Alice neskrývá, že oblíbeným českým mokem nepohrdne. Všeho prý ale s mírou.

"Pivo si dám, a to nejčastěji k jídlu. Že bych si ho ale dávala samotné, to se moc nestává. Výjimečně si ho dám, když je venku horko, jinak ne," tvrdí herečka, mezi jejíž oblíbené nápoje patří hlavně proseko a vinný střik.

Tereza Kostková (vlevo) a Alice Bendová - tisková konference k Českému pivnímu festivalu, Praha - Švejk restaurant, 22.4.2009

Doporučujeme

Články odjinud