Beyoncé si chce konečně dodělat maturitu

Beyoncé si chce konečně dodělat maturitu

Zpěvačka Beyoncé Knowles (30) před pár dny navštívila Středisko alternativního vzdělávání a vynořily se spekulace, že si možná chce dodělat maturitu.

Hvězda, jejíž jméno pravidelně figuruje na seznamu nejbohatších celebrit Spojených států, odešla ze školy již ve čtrnácti letech.

Podle informací serveru FemaleFirst ale není jasné, zda vůbec formálně ukončila střední školu. Středisko, které v New Yorku navštívila, nabízí lidem s neukončeným vzděláním testy GED, jež mají prověřit jejich obecné znalosti. Tyto zkoušky se dělí na pět různých oblastí - čtení, psaní, sociální studie, vědy a matematika - a pokud kandidát projde, dostane diplom, který je obdobou maturitního vysvědčení.

Beyoncé, která vyrostla v texaském Houstonu, již dříve přiznala lítost nad tím, že ze školy odešla tak brzy: "Společensky jsem určitě o hodně přišla. Odešla jsem ze školy ve čtrnácti a měla jsem tutora. Ale nikdy jsem nebyla mezi lidmi tak dlouho, abych si stačila najít přátele, takže mými přáteli se stala moje rodina."

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Křížková se chce po porodu syna "Neptuna" vrátit k modelingu

ČTĚTE TAKÉ:
Nová Carrie, předčí kopie originál?

Doporučujeme

Články odjinud