Beyoncé zhubla 30 kilo, těší se na čokoládu

Beyoncé zhubla 30 kilo, těší se na čokoládu

Zpěvačka Beyoncé Knowlesová (30) úspěšně shodila kila, která přibrala v těhotenství. Teď se těší, že skončí dietu a pořádně se přejí čokoládou. Americká hvězda už od ledna, kdy porodila holčičku Blue Ivy, byla na přísné dietě a pilně cvičila. Teď se těší, že si konečně dopřeje něco dobrého.

Fanouškům o víkendu během koncertu v Atlantic City ve státě New Jersey přiznala: "Nemáte ani tušení, jak tvrdě jsem dřela. Musela jsem zhubnout skoro třicet kilo. Běhala jsem na pásu. Jedla jsem hlávkový salát. A teď se konečně pořádně přecpu čokoládou."

Beyoncé zpívala před obecenstvem, v němž seděly i manželka amerického prezidenta Michelle Obamová a její dcery Malia (13) a Sasha (10). Koncert se jim podle serveru UsMagazine.com líbil.

Jeden z přítomných to potvrdil: "Seděly v privátní lóži s moderátorkou Gayle Kingovou. Když zněla písnička Crazy In Love, Michelle si k tomu pozpěvovala. A když Beyoncé požádala obecenstvo, aby všichni vstali a poskočili, Malia a Sasha se opravdu postavily a začaly tancovat a skákat."

Na koncert zašel i zpěvaččin manžel Jay-Z, který se pak přes Twitter chlubil, jak je na svou ženu pyšný. Šlo totiž o její první koncert od porodu jejich dcery. Ta se ale na koncert nedostavila.

ČTĚTE TAKÉ:
Bývalá prostituka Alison Carey se chce smířit se svou mladší sestrou Mariou Carey

ČTĚTE TAKÉ:
První transmiss je napůl Češka!

Doporučujeme

Články odjinud