Bílá: Přebrala jsem Dashe chlapa, teď mi to vrátí i s úroky!

Bílá: Přebrala jsem Dashe chlapa, teď mi to vrátí i s úroky!

Carmen, historicky nejúspěšnější muzikál Hudebního divadla Karlín, skončí po 317 reprízách letos 9. června. A jak tvrdí šéfové scény, nadobro a natrvalo.

Jedno dílo skončí, další už se ovšem dere na svět. Od 5. října nahradí zmíněný muzikál na zdejších "prknech" další a určitě neméně atraktivní. Bude jím česká premiéra příběhu inspirovaného operou Giuseppe Verdiho Aida z pera renomovaného hudebníka Eltona Johna.

Dvě hlavní role obsadí, stejně jako v Carmen, Lucie Bílá, která ztvární Amneris, a Dasha (Dagmar Sobková). Pro tu je připraven part Aidy. "Trošku si s Dashou pro tentokrát vyměníme osudy. V Carmen jsem byla na koni já a přebrala jsem jí chlapa, ona mi to teď v Aidě oplatí i s úroky. Co se dá dělat, musím se tím smířit," řekla Korzu Lucie Bílá.

Jak se s pohnutím v hlase dále svěřila, byla Carmen její největší životní pěveckou láskou a tou zůstane natrvalo. "Byla, je a bude to má srdeční záležitost, na tom derniéra nic nezmění. Život jde ale dál a já Aidu beru jako další výzvu, jako posun o kus dál. Když jsem četla scénář, občas mi vstoupily slzy do očí. Bude to opravdu paráda a strašně se těším, až začneme nový muzikál zkoušet," dodala Lucie Bílá.

foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Žilková se raduje, Agáta prý má po ní hudební talent

ČTĚTE TAKÉ:
Dana Batulková: Vždycky je šance začít znovu!

Doporučujeme

Články odjinud