Bílé kalhoty v Bílém domě | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Bílé kalhoty v Bílém domě

Tradice velikonočních dětských návštěv v sídle amerického prezidenta je stará víc než století a půl. I letos na Velikonoční pondělí dorazily do Bílého domu desetitisíce dětí.

Pozvaným dětem se věnovala celá prezidentská rodina. První dáma USA Michelle Obama se dokonce zúčastnila závodu v koulení vajec, prezident Barrack Obama a dcery Malia a Sasha se věnovali pozvaným dětem, které zářily štěstím.

Zábavná venkovní aktivita vyžadovala speciální sportovně-elegatní oblečení, které prezidentský pár vyřešil vždy elegantními a nadčasovými proužky. Příčně pruhovaná košile Barracka Obamy ladila s jemně pruhovaným sakem první dámy, pod kterým se vlnilo pruhované triko s květinovými aplikacemi. K završení pohodového, neformálního pocitu zvolila Michelle bílé kalhoty, kterými radostně naznačovala, že do Washingtonu už skutečně dorazilo jaro.

Nejvíc obdivu sklidily ale obyčejné tenisky, které není na první dámě možné vidět tak často. Stylové plátěné conversky jsou běžně k dostání v obchodní síti za přibližně 1500 Kč. Michelle nezapomněla ani na svou oblíbenou bižuterii – na levém zápěstí jí chrastilo několik pečlivě zkombinovaných náramků.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud