Lady Gaga Zdroj: Profimedia.cz

Lady Gaga Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
Lady Gaga Zdroj: Profimedia.cz
Lady Gaga Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
7
Fotogalerie

Bizarní kostýmy už jí nestačí, tak se na pódiu svlékla celá

Známá provokatérka Lady Gaga (27) nedávno představila svůj nový, dlouho očekávaný, videoklip Applause. Nezklamala, protože se předvedla v bláznivých kostýmech, s tunou monstrózního make-upu i téměř nahá.

Kritici se nemohou shodnout, zda jde o video umělecké, nebo kýčovité a navíc vykrádající slavná díla výtvarného umění, kinematografie a pop kultury. Ale publikum má jasno – další vizionářskou kreaci mladé rebelky naprosto zbožňuje. Fanoušci mají zase o důvod víc, proč Gagu milovat a těšit se na její nové album Artpop, které má vyjít v listopadu.

Lady Gaga, která se pravidelně umísťuje v žebříčku 100 nejvlivnějších celebrit světa, se proslavila svými bizarními kostýmy a excentrickým chováním. S fanoušky udržuje intimní kontakt pomocí sociální sítě Twitter, na které neváhá zveřejňovat velmi soukromé záběry ze svého života a nevyhýbá se ani nahotě. Stačilo, aby na svůj profil napsala: ,Těším se, až vás uvidím u premiéry svého nového videoklipu v Good Morning America v pět hodin ráno,´ a ranní show zažila rekordní sledovanost.

Klepněte pro větší obrázek

Lady Gaga se ve videoklipu Applause mění z obryně v trpaslíka, objeví se jako hlava černé labutě nebo jako Boticelliho Venuše oděná do mušlí. A taky skoro nahá. Její ňadra zakrývají jen mužské ruce. Tahle scéna nápadně připomíná slavný portrét Janet Jackson, která se ve stejné stylizaci objevila roku 1993 na obálce hudebního časopisu Rolling Stone.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud