Bond a krásné ženy. Která získá jeho přízeň?

Bond a krásné ženy. Která získá jeho přízeň?

Sam Mendes, zatím první oscarový režisér si troufnul na bondovku, a po britské premiéře filmu Skyfall se dočkal zasloužených ovací, jak ze strany diváků, tak i od nesmiřitelných kritiků.

Aby byl film opravdu úspěšný, nesmí v něm chybět krásné ženy, tzv. Bond girls. Osudovou a svůdnou Severine ztvárňuje francouzská herečka Berenice Marlohe (33), která je rodilá Pařížanka a za svůj exotický vzhled vděčí kambodžskému otci.

Další ženou, která se ve filmu objevuje ve velmi těsné Bondově blízkosti, je Naomie Harris (36). Ta hraje tvrdě vytrénovanou agentku MI5, která svými schopnostmi statečně sekunduje samotnému agentovi 007. Před natáčením se podrobila dvouměsíčními výcviku bojových scén a trénovala se zbraněmi. Na premiéru v londýnské Royal Albert Hall se Naomie Harris dostavila v průsvitných černých šatech značky Marlos Schwab, pod kterým její tělo obepínalo flitrované modré body. Berenice Marlohe zazářila v šarlatově červených šatech od Vivienne Westwood.

V nové, už 23. bondovce, čelí hlavní hrdina hrozbě neznámého útočníka, který napadne přímo britskou tajnou službu MI6, a jeho nadřízenou M dostihne její minulost. Hlavní role se ve Skyfall už potřetí ujal Daniel Craig, jeho zlodušským protihráčem je Javier Bardem. Do českých kin vstoupila zatím poslední bondovka 26. října.

Foto: www.dailymail.co.uk a Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud