Bond. Jane Bond. Bude další James Bond v sukních?

Bond. Jane Bond. Bude další James Bond v sukních?

Nad pokračováním úspěšných akčních trháků, které světu přinesly tajného agenta 007 Jamese Bonda, visí černý mrak. Daniel Craig zřejmě nechce pokračovat v natáčení, kdo ho však v této roli nahradí, je zatím ve hvězdách. Nebude to náhodou žena?

Tyto spekulace vyvolala herečka Gillian Anderson, která na svém Twitteru zveřejnila fotomontáž plakátu k novému filmu o agentovi 007, na němž je v hlavní roli ona. Jde samozřejmě o vtip, ale jelikož má herečka s podobnou rolí bohaté zkušenosti z dob účinkování v seriálu Akta x v roli agenty Scully, rozvířila kolem Jamese Bonda spoustu otázek.

Anderson však není jediná, kdo by měl o roli Jamese Bonda v sukni zájem. Cosi podobného naznačila nedávno v rozhovoru i herečka Priyanka Chopra, když byla tázána, zda by přijala roli Bond girl. „Kašlu na to – chci být bond!“ nechala se slyšet hvězda seriálu Quantico.

Klepněte pro větší obrázek

O tom, kdo bude další James Bond, se mezi fanoušky diskutuje už dlouho. Craig David sice před pár dny obdržel nabídku na 60 milionů liber, pokud by chtěl v roli agenta 007 pokračovat, proslýchá se ale, že herec už o tuto roli zájem nemá. Kdo ho nahradí, je zatím ve hvězdách.

Doporučujeme

Články odjinud