Brad Pitt a jeho osudové ženy

Brad Pitt a jeho osudové ženy

Herec Brad Pitt dnes slaví již 49. narozeniny! Hollywoodský idol i přes svou popularitu randil jen s malým počtem žen. Nejslavnější a nejvýznamnější v jeho životě byly bez pochyby tyto tři ženy.

Jednoho z největších krasavců Hollywoodu by toužilo mít po svém boku spousta žen, ale Brad na zálety není. Všechny jeho osudové vztahy trvaly na hvězdné poměry hodně dlouho.

Nejprve se několik let vodil za ruku s herečkou Gwyneth Paltrow. Seznámili se v roce 1995 při natáčení thrilleru Sedm. Zasnoubili se. Jenže místo sňatku se nakonec konal rozchod. Bradovi trvalo skoro dva roky, než na křehkou blondýnku zapomněl.

Pomohlu mu v tom další osudové setkání - s krásnou Jennifer Aniston, hvězdou seriálu Přátelé. Po dvou letech chození si ji v roce 2000 vzal a vše se zdálo idylické. Dokonce byli několikrát prohlášeni za nejvíce sexy pár roku. Jenže ani tentokrát to Bradovi neklaplo. Zatímco Brad zatoužil po velké rodině, Jennifer se na mateřství ještě necítila. Měla v plánu se ještě několik let věnovat kariéře. Ale nejen tahle rozdílnost názorů byla nakonec důvodem rozchodu...

Natáčení snímku Pan a paní Smithovi bylo dalším osudovým bodem v milostném životě Brada Pitta. Seznámil se tu se současnou partnerkou Angelinou Jolie. Bláznivě se do sebe zamilovali a tak netrvalo dlouho a Brad opustil svou tehdejší ženu Jennifer Aniston a Angelina zase svého přítele, herce Billy Boba Thorntona.

Bradovi se samozřejmě zalíbilo, že na rozdíl od Jennifer Angelina toužila po dětech stejně jako on. A sen o velké rodině se jim brzy splnil. Během svého sedmiletého vztahu už vychovávají šest dětí (tři jsou jejich vlastní, tři adoptované).

Tento hvězdný pár je samozřejmě po celou dobu středem pozornosti. Po několika krizích i zdánlivém rozchodu nakonec oznámili zásnuby. A podle posledních zpráv to konečně vypadá, že se brzy dočkáme svatby.

Na konci listopadu sám Brad promluvil o chystané svatbě. Prý se ho na to neustále ptají nejen novináři, ale také jejich potomci. „Moje děti na mě tlačí mnohem víc a je to něco, co bych chtěl stihnout ještě za jejich života, ale také mám pocit, že ten čas musí dozrát a přijít… Ten čas je blízko. Bude to brzy. Cítím to velmi dobře,“ svěřil Brad.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud