Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
Cameron Diaz a Leslie Mann se k sobě tulily na  20th Century Fox Special Presentation  Zdroj: Profimedia.cz
6
Fotogalerie

Cameron Diaz: Sexuálně mě přitahují i ženy

Herečka Cameron Diaz potřebuje propagovat svůj nový film Jedna za všechny, v němž hraje ženu randící nevědomě se ženatým mužem. A tak se teď s novináři ochotně baví především o vztazích a sexu. Krom toho, že je podle ní někdy během života podveden každý, nebojí se přiznat, že ji sexuálně přitahují ženy.

„Myslím, že jsou ženy nádherné, absolutně nádherné. A myslím, že všechny ženy byly někdy do určité míry sexuálně přitahovány jinými ženami. Takové propojení a umění ocenit krásu jiných žen jsou naprosto přirozené,“ svěřila Cameron v rozhovoru pro magazín Glamour.

Diazová však není ženami přitahována natolik, aby s nimi chodila a spala. Na mužích si pak nejvíce cení smyslu pro humor, nejhorší vlastností je podle ní naopak ignorantství a to, když je muž cítit na metry daleko kolínskou.

„Nemám nikdy trpělivost s někým, kdo je hrubý a sprostý. A také mi vadí příliš mnoho kolínské, to je něco, co nesnesu. Hygiena není špatná věc, samozřejmě, takže na té také záleží. Ale opravdu se mi moc u mužů líbí smysl pro humor, protože to dokazuje, že je muž chytrý. Miluju britský humor a britské muže,“ svěřila jednačtyřicetiletá hollywoodská hvězda v rozhovoru pro Glamour.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud