Catherine Zeta-Jones je z léčebny zpět a vypadá báječně! | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Catherine Zeta-Jones je z léčebny zpět a vypadá báječně!

Catherine Zeta-Jones už léta válčí s maniodepresivní poruchou. Stejnou duševní chorobou trpěla i Marilyn Monroe, Virginia Woolfová, Miloš Kopecký nebo Kurt Cobain.

Ani slavným a bohatým se nevyhýbají vážné zdravotní problémy. Michael Douglas, manžel okouzlující herečky Catherine Zeta-Jones, se úspěšně popral s rakovinou a Catherine na jaře tohoto roku přiznala, že už roky trpí bipolární poruchou.

Se zákeřnou nemocí, která se projevuje mimo jiné prudkými výkyvy nálad, se Catherine dlouho snažila bojovat vlastními silami. V poslední době se ale přidaly i těžké deprese, a tak musela být v květnu hospitalizována na psychiatrii.

„Catherine se rozhodla pro pravidelnou léčbu, aby byla v optimální zdravotní kondici," sdělila tehdy mluvčí filmové hvězdy Sarah Fuller.

Velšká kráska a držitelka Oskara za vedlejší roli v muzikálu Chicago se nedávno po dlouhé době objevila na veřejnosti. Na premiéře nové akční komedie Red 2, ve které si také zahrála, na sebe přitáhla veškerou pozornost. Třiačtyřicetiletá brunetka dorazila na galavečer v černých upnutých šatech s rozparkem od návrháře Michaela Korse a s profesionálním úsměvem si užívala pozornosti novinářů. Na všechny přítomné udělala obrovský dojem a vyslala signál, že je opět ve vrcholné formě.

Čtyřiatřicetiletá herečka dbá kromě svého duševního zdraví i na zdravý životní styl. Dodržuje očistné kúry a poctivě posiluje. Catherine vypadá prostě báječně a nabídky na spolupráci od filmových producentů se jí jen hrnou.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud