Renée Zellweger

Renée Zellweger

Tori Spelling
Meg Ryan
Donatella Versace
Pamela Andreson
7
Fotogalerie

Celebrity, které neuhlídaly plastiky: Kdo dopadl nejhůř?

Slavné tváře asi pociťují stárnutí víc než kdokoliv jiný. Proto je pro ně také těžší se s ním vyrovnat a často požádají o pomoc plastické chirurgy. Občas ale nevědí, kdy přestat a pak se z nich stávají monstra. Komu plastiky spíš ublížily, než prospěly?

Renée Zellweger

Herečka, kterou proslavila především hlavní role v trilogii Deník Bridget Jones, to neměla jednoduché. Právě kvůli této roli musela dvakrát v krátké době přibrat a pak zase drasticky hubnout. Kvůli nejnovějšímu dílu už po ní režisér tuto změnu nechtěl, něco je však stejně jinak. Ačkoliv Zellweger popírá jakýkoliv zásah plastických chirurgů, její obličej se za velmi krátkou dobu změnil téměř k nepoznání. Zda herečka lže nebo ne, posuďte sami.

Pokračování 2 / 7

Tori Spelling

Nevinná Donna Martin z kultovního seriálu 90. Let Beverly Hills 902 10 se už tehdy pyšnila silikonovým hrudníkem. A už tehdy bylo zřejmé, že se zákrok příliš nevydařil. Ačkoliv se za pomoci podprsenek snažila o plný dekolt, výrazná mezera mezi ňadry se prostě nedala přehlédnout. Nyní má Tori 4 děti a minimálně dvojnásobek plastik. Vypadá otřesně, ale podle svých slov je se sebou spokojená.

Pokračování 3 / 7

Meg Ryan

Kdysi krásné blonďaté herečce se v rukou plastického chirurga také zalíbilo natolik, že nevěděla, kdy má říct stop. Podobnost s voskovou figurínou je do očí bijící, což má na vině především botox, pomocí kterého se Meg snaží získat mladistvý vzhled, ale to se jí nedaří. Třešničkou na dortu jsou pak napíchané rty, které nápadně připomínají kačera Donalda.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Pokračování 4 / 7

Donatella Versace

Co si budeme povídat, slavná italská návrhářka příliš krásy nepobrala ani před plastikami. Chirurgické zákroky jí měly pomoci k atraktivnějšímu vzhledu, stal se však pravý opak. V kombinaci s přehnaným opálením ze solárka a platinově blond vlasy vypadá Donatella víc než cokoliv jiného jako šéfová vykřičeného domu, ne-li přímo jako jeho zaměstnankyně.

Pokračování 5 / 7

Pamela Anderson

Herečka, která si svoji kariéru vybudovala v seriálu Pobřežní hlídka a taky svými bouřlivými milostnými románky, vděčí za svoji slávu především svým silikonům. Většina z nás má stále v paměti její pobíhání po pláži v červených plavkách, které měly co dělat, aby ty obří koule zakryly. Pamela nezůstala jen u prsou, postupně si nechala přifouknout rty a vyhladit vrásky. Když se ale podíváte na to, jak vypadala před zásahy, zjistíte, že žádné operace opravdu nepotřebovala. Díky nim teď vypadá jako obstarožní Barbie.

Pokračování 6 / 7

Nicky Minaj

Zpěvačka Nicky Minaj bývala kdysi docela hezká holka. Pak se začala přehnaně líčit, silikony si nechala nacpat nejen do prsou, ale i do pozadí, a je z ní chodící kreatura. Nicky fakt, že by měla v zadnici implantáty, stále popírá, zásah plastických chirurgů je ale zřetelný.

Pokračování 7 / 7

Helena Vondráčková

I některé stálice českého showbyznysu nevědí, kdy říct chirurgům stop a začít stárnout s grácií. Své by o tom mohla vyprávět Helena Vondráčková. Jistě, na svůj věk vypadá opravdu skvěle, ale přece jen vysolárkovaná kůže dávno není in a silikonová ňadra a vyhlazený obličej vypadají v porovnání se zbytkem vrásčitého těla poněkud nepatřičně.

Doporučujeme

Články odjinud