5
Fotogalerie

Charlize Theron pomáhají s péčí o dítě psi

Psi Berkley a Blue pomáhají herečce Charlize Theron (36) s péčí o malého adoptovaného chlapečka. Prý si ho naprosto zamilovali. Charlize v březnu adoptovala tehdy jen devítidenního Jacksona z jihoafrického sirotčince.

Jak však uvádí server FemaleFirst, nestará se o něj sama: má dva psí pomocníky, míšence teriéra Berkleyho a pitbula Blue. Oba se prý rádi zapojují do péče o miminko.

"Je to nejkrásnější věc, jakou jsem kdy viděla. Od chvíle, kdy tohle miminko přibylo k nám domů, oba psi jsou do něj naprosto zamilovaní. Lidé mi pořád říkají, jak jim je líto, že jsem na dítě sama, ale já jim jen odpovídám: Ne, vlastně to tak není. Mám dva kluky, kteří mi pomáhají. Jsou opravdu skvělí," řekla jihoafrická kráska v rozhovoru s americkou moderátorkou Ellen DeGeneresovou.

Herečka dodala, že každý z psů se do péče o Jacksona zapojuje jinak: "Berkley, míšenec teriéra, je trochu zlodějem dudlíků. Už kolikrát jsem ho nachytala, jak spokojeně leží s chlapcovým dudlíkem v tlamě. Blue se mnou vstává na každé krmení, na každé přebalování a kdykoliv Jackson začne plakat, vyje také. Pro dítě by udělal cokoliv."

Hvězda filmu Sněhurka a lovec tvrdí, že mít najednou v životě miminko jí nepřijde nijak zvláštní. Dítě si prý přála už hodně dlouho.

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Liz Taylor měla dceru s tesařem, dala ji rodině v Irsku

ČTĚTE TAKÉ:
Jak se oblékají celebrity v Cannes?

Doporučujeme

Články odjinud