čerstvá sedmdesátnice

čerstvá sedmdesátnice

"v civilu"
přírodní, ještě bez plastilk
2014, Rogers Arena koncert Vancouver
2014, Rogers Arena koncert Vancouver
6
Fotogalerie

Cher oslavila sedmdesátiny. Jak vypadala bez plastik a jak vypadá nyní?

Na kuráži bývalé „bohyně popu“ věk rozhodně neubral! Na svých koncertech se stále promenáduje v oblečcích, ve kterých by si netroufly vylézt její o čtyčicet let mladší kolegyně.

Po matce Georgie Holtové, zpěvačce country, zdědila nejen hlas i výbušnou směsici exotické francouzsko-arménsko-indiánské krve. V patnácti utekla z domova do Los Angeles a snažila se prorazit jako zpěvačka. Poprvé pronikla do hitparád už v roce 1965 písní I Got You Babe (Holčičko, mám tě), kterou nazpívala s profesním a posléze i životním partnerem Sonnym Bonem.

Hvězda mladé zpěvačky stoupala vzhůru, ale to ji nestačilo, a tak se vrhla i na filmovou kariéru. Za život získala tři Zlaté globy a za film Pod vlivem úplňku, kde si zahrála po boku Nicolase Cage, dostala v roce 1987 dokonce Oscara.

Pozornost médií však nejvíce poutala milostnými aférami, zálibou v plastických operacích, výstředním oblékáním i nezřízeným životem. Málokdo toho stihl za život tolik jako Cher. Byla herečkou, zpěvačkou, producentkou, módní návrhářkou, textařkou, hudební skladatelkou i moderátorkou. Vším úspěšně.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud