5
Fotogalerie

Cruise si najal právníka, který ho rozváděl už s Nicol Kidman

Hollywoodský herec Tom Cruise, který včera oslavil 50. narozeniny, požádal právníka Dennise Wassera, aby ho zastupoval v rozvodu s Katie Holmes (33).

Tom a Katie ještě v dobách idylických...

Zaměstnává ho už podruhé: Wasser měl na starosti i jeho rozchod s Nicole Kidman (45) v roce 2001.

Dennis Wasser se utká s Jonathanem Wolfem, právníkem Katie Holmes, který se bude snažit vyhovět klientčině přání a získat pro ni plné právní i fyzické opatrovnictví šestileté dcery Suri.

Během rozvodu s druhou manželkou Nicole Kidman totiž Tom žádal a získal poručnictví společně adoptovaných dětí Connora (17) a Isabel (19).

Tom Cruise se své milované Suri jen tak lehce nevzdá.

Proslýchá se, že v rozchodu Toma a Katie hraje velkou roli scientologie. Jeden z jejich známých řekl reportérům serveru RadarOnline:

"Tom je scientologií velmi nadšený. Není to pro něj jen nějaký koníček a není to tak, že by byl prostě jen mluvčím scientologů. On té církvi a jejímu učení opravdu věří a je pro něj nesmírně důležité, aby jeho děti byly vychovány jako scientologové. Tom je přesvědčený, že scientologie mění lidské životy k lepšímu, a pro děti chce samozřejmě jen to nejlepší. Udělá naprosto cokoliv pro to, aby Suri zůstala scientoložkou alespoň do věku, kdy se bude moci rozhodnout sama."

Bývalý scientolog Marty Rathbun, který prověřoval Cruise v letech 2001-2004, když se herec snažil do církve vstoupit, tvrdí, že rodina Holmesové se již léta snaží o scientologii zjistit, co jen jde.

"Mohu vám potvrdit, že mám přítele, který již léta poskytuje rodině Katie Holmesové informací o železném sevření, v němž scientologická církev drží Toma Cruise a jeho rodinu. Spolupracuje s nimi už přinejmenším čtyři roky," řekl Rathbun.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

ČTĚTE TAKÉ:
Holmesová se odstěhovala od Cruise poté, co požádala o rozvod

ČTĚTE TAKÉ:
Tom Cruise oslaví 50 let! Podívejte na počátky kariéry a všechny jeho ženy

Doporučujeme

Články odjinud