Dana Morávková: Na diety se vykašlete

Dana Morávková: Na diety se vykašlete

Práce je pro mě seriál nebo natáčení a pak taky divadlo. No, a beru jako štěstí, že můžu dělat to, co jsem si vysnila, co mě baví.

Co Vás napadne, když se řekne…

1. SERIÁL:

Vékávéčka, Rodinná pouta, Ordinace v růžové zahradě

2. PRÁCE:

Práce je pro mě seriál nebo natáčení a pak taky divadlo. No, a beru jako štěstí, že můžu dělat to, co jsem si vysnila, co mě baví. Když mě práce baví, je to fajn, znám totiž lidi, kteří do práce chodí jen proto, aby vydělávali peníze, a to je podle mě špatně. Takže já mám skvělou práci a nikdy nechci jít do důchodu. Dokud člověk pracuje, tak funguje tělo i hlava.

3. JÁ:

Vzhled není podle mě důležitý. Někdy žijeme v šíleném spěchu a řešíme nesmysly a zapomínáme žít. Navíc když vás chlap miluje, tak je mu jedno, jestli má člověk malá prsa, velký zadek apod. Každá ženská, která o tom přemýšlí, by tohle měla přestat řešit a být ráda, že má vedle sebe někoho, kdo ji má rád. To je důležité.

4. DIETA:

Není to pro mě strašidlo nebo bubák. Taky jsem si prošla dietami. Pokud holky nějaké ty šílené diety drží, jsou z nich akorát anorektičky. A tak bych ráda všem vzkázala: Myslete na sebe, mějte se rády a na diety se vykašlete.

5. JÍDLO:

Snažím se jíst kvalitní a dobré věci a samozřejmě v přiměřeném množství. Ale taky se mi stane, že občas zhřeším. A musím se přiznat, že nejraději mám smažený sýr s tatarkou a bramborami.„mám ráda kvalitní jídlo, ale občas si zahřeším!“

6. POHYB:

Pohyb mám ráda. I když z časových důvodů se mu nevěnuju tak, jak bych chtěla. Nejraději mám pohyb někde venku, od jara do podzimu jezdím na kole, v zimě pak vyrážíme na lyže. Teď je pro mě navíc pohybem i práce. V muzikálu na ledě Popelka hraju královnu a tam i bruslím.

7. VOLNO A RELAX:

Volno trávím s klukama na kole, návštěvou divadla nebo kina. A taky jsem se od paní Hegerové naučila pyžamový den. To je vám milo, čtete knížky, pouštíte si DVD a je vám fajn. Taky ráda zajdu na kosmetiku, manikúru, pedikúru a dělám takové ty holčičí věci.

8. MOJE LÁSKA:

Petr s Péťou.

9. MÓDA:

Je můj koníček. Ráda si prohlížím módní časopisy, chodím na módní přehlídky. Je to pro mě relax a inspirace zároveň. Jen mě mrzí, že je u nás oblečení oproti zahraničí tak strašně předražené.

10. CO PODLE VÁS STOJÍ ZA TO VIDĚT V DIVADLE, V TELEVIZI, V KINĚ?

Pozvu vás do Divadla Bez zábradlí na komedii Indická banka, na muzikál na ledě Popelka a na představení Lukrecia Borgia v Divadle Hybernia. A co mám opravdu ráda já? Filmy s Jackem Nicholsonem a teď se těším na film Kůže, kterou nosím…


Nechcete hubnout sami? Navštivte náš FITweb.cz!

ČTĚTE TAKÉ:
Ondřej Brzobohatý (28): Myslel jsem, že jsem srab!

Doporučujeme

Články odjinud