Daniel Radcliffe: Děti chci do třiceti | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Daniel Radcliffe: Děti chci do třiceti

Herec Daniel Radcliffe prohlásil, že chce děti rozhodně dříve, než dosáhne třiceti let. Znamená to, že matku svých potomků hodlá oplodnit do sedmi let. Představitele filmového Harryho Pottera inspirují přátelé, kteří si pořizují děti. Na třiadvacetiletou britskou hvězdu to má takový vliv, že chce trochu polevit v herectví a více investovat do soukromého života.

„Rozhodně chci mít děti. Vyrostl jsem mezi spoustou lidí, kteří měli děti, protože většina z nich byla o dost starší než já. A já jsem mohl pozorovat tu ohromnou změnu, která v nich proběhla… Chci to. Nevím, kdy a s kým, ale chci to. A rád bych s tím začal před třicátými narozeninami. Líbí se mi docela představa, že jsem jedním z mladých rodičů. Abych měl energii hrát s nimi fotbal, i když ve svých čtyřech letech už budou lepší než já,“ svěřil Daniel magazínu Time Out.

Daniel svůj soukromý život většinou tají. Loni se rozešel s Rosie Cokerovou, letos byl spatřován s kolegyní Erin Darkeovou, sám ale nijak nekomentuje to, zda spolu stále či vůbec chodí.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud