Daniela Peštová bude moderovat pořad o vaření

Daniela Peštová bude moderovat pořad o vaření

Slavná česká topmodelka Daniela Peštová (41) se stane hvězdou slovenské soukromé televizní stanice Markíza. Ta na podzim nabídne svým divákům projekt o vaření pod názvem MasterChef. A Daniela jej má moderovat!

Protože Peštová nemá žádnou moderátorskou praxi, nabídka Markízy, která českou krásku zastihla při plnění pracovních povinností v americkém New Yorku, ji mírně zaskočila, píše server topky.sk.

"Přiznám se, že jsem byla velmi překvapená, neboť moderování, navzdory mým několika zkušenostem s kamerou a mikrofonem, pro mě není běžná záležitost," komentovala novou šanci manželka slovenského zpěváka Pavola Habery. Podle zmíněného serveru bude MasterChef pro Peštovou křtem ohněm. I proto, že záliba v jídle a profese modelky k sobě příliš nejdou. Také sama Daniela se stravuje hodně střídmě.

To ale neznamená, že by se kuchyni a vaření vyhýbala. Právě naopak! "Moje blízké okolí o mně ví, že jsem vášnivou milovnicí vaření a zdravého stravování. Kuchyně je mým oblíbeným místem a nevyhýbám se v ní ani experimentům," cituje topky.sk slova Daniely Peštové.

Podle informací ze Slovenska šéfové Markízy, jejímž sídlem je předměstí Bratislavy Záhorská Bystrica, původně počítali na místo moderátorky projektu MasterChef s velkou místní hvězdou Adelou Banášovou (31). Ta je dobře známá i českým divákům, neboť s Leošem Marešem moderovala soutěž začínajících zpěváků Česko Slovenská SuperStar.

Banášová ale dala Markíze košem. Skočila po lukrativní nabídce z konkurenční televize Joj, což v Záhorské Bystrici považují za zradu.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Vypasené celebrity: Ztloustli jsme, no a co?!

ČTĚTE TAKÉ:
Slavné modelky devadesátek- Jak se změnily a co dnes dělají?

Doporučujeme

Články odjinud