David letí do Řecka, Bílá se loučí s Carmen v Karlíně

David letí do Řecka, Bílá se loučí s Carmen v Karlíně

Zbytek června prožijí každý úplně jinak. Michal David (51) za pár dnů odjíždí na kratší dovolenou do Řecka, Lucie Bílá (46) bude trávit většinu času po vlastech českých.

"V sobotu se v Hudebním divadle Karlín oficiální derniérou rozloučím se svou milovanou rolí Carmen. Pak mám v plánu ještě několik vystoupení po Čechách.

Začátkem července se snad najde chvilka na odpočinek a od šestnáctého začínáme ve zkušebně první zkouškou na světový muzikál Eltona Johna a Tima Rice Aida, kde si zahraji princeznu Amneris. Premiéra je pak 4. a 5. října, takže prázdniny budou pro mne ryze pracovní. Ale nestěžuji si, moc se na Aidu těším," nechala se slyšet Lucie Bílá.

To Michal David si přeci jen volna trochu užije. "V sobotu odlétám na pět nebo šest dní do Řecka. Bude to opravdu jen odpočinkový zájezd, protože i mne čeká řada pracovních povinností. Připravuji dva muzikály, Matu Hari, který bude mít premiéru příští rok zřejmě v únoru, a velký rodinný muzikál se skupinou 5Angels. Ten by se měl začít hrát ještě letos. Takže mám toho také docela dost," svěřil se Korzu Michal.

Na jednu věc ale "zapomněl"… Na chystané podzimní turné.

"No, nechtěl jsem o tom moc mluvit, tak jen pár drobností. Bude mít název Michal David classic, což mnohé napovídá. Absolvuji osm koncertů u nás a dva na Slovensku. Jako hosty jsem si přizval vynikající pop operní trio La Gioia a také vítězku Hlasu Česko Slovenska, skvělou zpěvačku Ivannu Bagovou," informoval Michal David.

ČTĚTE TAKÉ:
Další potomek brazilské bohyně?

ČTĚTE TAKÉ:
Orgasmus: předstírat, nebo nepředstírat?

Doporučujeme

Články odjinud