Děti vyházely porcelán do koše, Duchkovou málem sklátila mrtvice

Děti vyházely porcelán do koše, Duchkovou málem sklátila mrtvice

Dvojčata Štěpánky Duchkové (39) Adam a Honzík jsou pořádná čísla. V zápalu hry hraní vyhodila do koše moderátorce a jejímu partnerovi Janu Hruškovi starožitný porcelán.

Nádobí za několik desítek tisíc korun tak skončilo na smetišti. Když to oba rodiče zjistili, stihl je z toho prý málem infarkt.

"Ani mi nemluvte, myslela jsem, že kluky přetrhnu. Hodili mi do koše starožitný smetáček a lopatku z porcelánu. S přítelem jsme to samozřejmě vynesli s odpadky a popeláři nám to odvezli, takže jsme o tu cennost přišli. Škoda je několik desítek tisíc korun," svěřila se moderátorka Korzu.

Jestli prý budou kluci takhle pokračovat dál, to aby si Štěpánka a Jan začali všechno preventivně schovávat. "Tohle jim jen tak neodpustíme, to si budou muset odpracovat, až budou starší. Mého partnera totiž málem odvezli s infarktem a mě s mrtvicí, když jsme to zjistili. A kluci nám ukázali, jak to udělali," prozradila minulý týden moderátorka v Jaroměři, kde proběhl již dvanáctý ročník akce Večer pro dobrou věc. Pořádal ho David Novotný a Štěpánka ho spolu s Martinem Zachem moderovala.

Podobnou lumpárnu ovšem kluci neudělali poprvé. Zkoušeli už například strkat prsty do zásuvky a také vytopili koupelnu. "Vyndali z vany hadici a roztočili kohoutky. Než jsem to zjistila, byla tam potopa," přiznala nešťastná maminka.

ČTĚTE TAKÉ:
Žilková se raduje, Agáta prý má po ní hudební talent

ČTĚTE TAKÉ:
Dana Batulková: Vždycky je šance začít znovu!

Doporučujeme

Články odjinud