Diana Kobzanová opět šokuje! Zbavila se své blonďaté hřívy! Co jí k tomu vedlo?

Diana Kobzanová opět šokuje! Zbavila se své blonďaté hřívy! Co jí k tomu vedlo?

Neexistuje snad focení, při kterém by modelka a moderátorka Diana Kobzanová (31) pózovala jako většina jejích kolegyň. Vždy něčím šokuje! Její nejnovější počin, ale dočista vyrazil dech i jí. Stala se patronkou nového benefičního projektu Lady Plus Club, při kterém musely pryč její vlasy. Projekt si klade za cíl upozorňovat a pomáhat v problematice spojených s prevencí rakovinových onemocnění ženských orgánů. A tak Diana ani chvilku neváhala a rozhodla se všechny svým vzhledem naprosto ohromit.

„Když přišla nabídka nafotit snímky bez vlasů a stát se patronkou projektu, který se snaží pomáhat nejen nemocným ženám, nemusela jsem nad tím ani přemýšlet. Naštěstí si mohu práci vybírat a dělat, co mě baví. Projekt mi sám o sobě přijde zajímavý a ráda podpořím věci, co mají smysl. Nebudu lhát a rovnou přiznám, že jsem se bála, jak budu vypadat. Upravené vlasy jsou šperkem ženské krásy,“ prozradila Diana, které to i bez vlasů velmi slušelo.

Dianiny zcela „obnažené“ snímky má na svědomí přední český fotograf Jan Tůma, který pro stejný projekt nafotil i Českou Miss 2010 Jitku Válkovou. „Diana je velký profík, i když si na focení s sebou přivedla doprovod v podobě malého synovce a neteře, kteří se v ateliéru hravě postarali o rozruch, zvládla do snímků vnést emoce jako je bolest i naděje,“ uvedl Jan Tůma.

Posláním Lady Plus Clubu je zvyšování informovanosti i propojování osob, které mají osobní zkušenosti s rakovinou a sdílení důležitých znalostí a informací. Je však určen i těm, které toto onemocnění znají jen z doslechu, ovšem osud postižených jim není lhostejný.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud