Do třetice všeho dobrého? Halle Berryová se zasnoubila s Olivierem Martinezem

Do třetice všeho dobrého? Halle Berryová se zasnoubila s Olivierem Martinezem

Herečka Halle Berryová (45) stále doufá, že se jí podaří najít lásku na celý život. Po dvou nevydařených manželstvích se zasnoubila s francouzským hercem Olivierem Martinezem (46).

Martinez pro ni prý vybral zásnubní prsten s diamanty a safíry od firmy Gurhan a herečka ho už začala nosit. Žádné podrobnosti o chystané svatbě známé nejsou, ale Halle a Olivier spolu chodí již od podzimu 2010, kdy se setkali při natáčení filmu Dark Tide.

Jejich známý řekl reportérům Us Weekly: "Halle se do manželství nehrne, ale Olivierovi věří. Připadá si s ním v bezpečí. Chce ho mít u sebe."

Martinez dříve několik let chodil s australskou zpěvačkou Kylie Minogueovou (43) a podporoval ji během jejího zápasu s rakovinou prsu. Pak, v roce 2007, se s ní rozešel.

Berryová, která má tříletou dceru Nahlu s bývalým přítelem Gabrielem Aubrym (36), byla již dvakrát vdaná. S pohledným manekýnem Aubrym byla bezmála pět let, ale v dubnu 2010 se rozešli ve zlém.

Tato kráska zatím vůbec v lásce štěstí neměla: jeden bývalý přítel ji zmlátil tak surově, že špatneě slyší. Při rozpadu prvního manželství (s Davidem Justicem, hráčem baseballu) se pokusila o sebevraždu. Její druhé manželství, se zpěvákem Ericem Benetem, skončilo v roce 2005 prý proto, že její muž byl závislý na sexu.

O pokusu vzít si život Halle již dříve řekla: "Šlo o vztah. měla jsem velmi málo sebeúcty. Musela jsem se přeprogramovat, abych uviděla, co je ve mně dobré. Měla jsem pocit, že protože mě někdo nemiluje, nestojím za lásku. Slíbila jsem si, že takový zbabělec už nikdy nebudu."

ČTĚTE TAKÉ:
Zpěvačka Beyoncé porodila holčičku!

ČTĚTE TAKÉ:
Video: Těhotná Natalia Oreiro se svlékla pro Greenpeace!

Doporučujeme

Články odjinud