Emma Watson se pochlubila svými chrániči bradavek

Emma Watson se pochlubila svými chrániči bradavek

Trapas s nádechem neplánované erotiky se přihodil herečce Emmě Watson při hollywoodské premiéře jejího nového filmu The Perks of Being a Wallflower. Z šatů jí vyklouzla bradavka, naštěstí ale zajímavě zamaskovaná.

Emma chtěla být na premiéře sexy a tak si oblékla šaty od Giorgia Armaniho s velmi odvážným vykrojením právě okolo ňader. A právě když byla herečka v zajetí novinářů, šaty posázené barevnými sklíčky, poodhalily více, než měly. Situaci naštěstí zachránila buď předvídavost herečky, nebo její garderobiérky. Bradavku totiž nikdo nespatřil, protože byla překryta nálepkou v tělové barvě.

Emma, která se na premiéře objevila s vlasy, staženými do culíku a křiklavou červenou rtěnkou, se tak vyhnula malému skandálu. A možná i žárlivé scéně jejího současného přítele, amerického studenta Willema Adamowicze.

Jak již Korzo informovalo, mladá Angličanka měla v posledních letech s partnery dost problémů. Zvláště když se v roce 2009 rozhodla jít studovat do USA na Brown University.

V rozhovoru pro list Glamour k tomu dodala: "Být slavná vážně není snadné. Vybírá si to daň na mém osobním životě, protože jakmile mne s někým vyfotí, automaticky je to můj přítel. Takže to pak vypadá, jako bych měla asi tak šest tisíc milenců."

 

Dnes Emma Watson bojuje za práva žen. Odpůrci ji za trest ukázali nahou 

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Jovanka: Pepa je táta, jak má být. Malého přebaluje, chová a zpívá mu

ČTĚTE TAKÉ:
Povislá a starší prsa potřebují kvalitní oporu! Víme, jak na to!

Doporučujeme

Články odjinud