Erbová se nebojí o svá prsa, ale o zdraví

Erbová se nebojí o svá prsa, ale o zdraví

Modelka Vlaďka Erbová (31) už nekojí dvouměsíčního syna Markuse, kterého má s fotbalistou Tomášem Řepkou (38). "S malým mám stejný problém, jako jsem měla s dcerou Viktorinkou.

Tehdy jsme po šestinedělí s kojením končily, moje mléko není dostatečně syté, aby to stačilo. Proto je Markus na sunaru," přiznává Korzu Vlaďka Erbová, která měla dvakrát operované své silikonové čtyřky.

Připouští, že s jejím poprsím to není úplně pořádku, ale nevnímá to jako zvlášť důležité. "Důležité je, že jsem zdravá pro dvě zdravé děti," tvrdí.

Na dceru a syna je osobitá modelka s krátkými vlasy, ostřihanými na ježka, zvlášť pyšná. Děcka prý jsou krásná po svých tatíncích. Dcera Viktorka (6) po hokejistovi Zdeňku Bahenském (26), za kterého byla Vlaďka provdána, a Markus po fotbalistovi Tomáši Řepkovi (38).

"Vždyť obě děti mají opravdu krásné tatínky. Mně nejsou vůbec podobné. Já jsem to vajíčko, které je vynosilo, porodilo a teď se o ně bude hezky starat," tvrdí Vlaďka Erbová, která je malým chlapečkem zvlášť nadšená.

"Dokonce už jsem měla první noc, kdy spinkal do půl šesté ráno," říká modelka, která je tváří italské módní značky Karaline a bojuje proti onkologickým chorobám v rámci nadace Rakovina věc veřejná.

ČTĚTE TAKÉ:
Pánská letní móda 2012

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Černíková se vdala!

Doporučujeme

Články odjinud