Éterická Dasha váží jen 45 kilo: "Nějaké to kilo navrch by se mi hodilo. Ale i když hodně jím, pořád nemám ani deko navíc."

Éterická Dasha váží jen 45 kilo: "Nějaké to kilo navrch by se mi hodilo. Ale i když hodně jím, pořád nemám ani deko navíc."

Dasha, vlastním jménem Dagmar Sobková (30), je nejéteričtější českou muzikálovou hvězdou. Při svých sto šedesáti centimetrech váží jen čtyřicet pět kilo. A ne a ne přibrat.

"Bohužel, to se asi nezmění, nějaké to kilo navíc by se mi hodilo. Ale i když hodně jím, pořád nemám ani deko navíc," svěřila se Korzu zpěvačka, která okouzlila v muzikálu Hamlet jako Ofélie, za niž byla nominována na Thálii.

Cenu ale získala až za roli Máři Magdalény v muzikálu Jesus Christ SuperStar. Nyní alternuje s Monikou Absolonovou postavu Georgie ve Vraždě za oponou. "Celé léto jsem kvůli Vraždě za oponou žila ve tmě v karlínském divadle. A svého devítiměsíčního miláčka, francouzského ovčáka Pájka, jsem si užila jen brzy ráno a večer. Teď už se mu mohu věnovat i během dne," říká zlínská rodačka.

Netají se tím, že už druhého pejska si pořídila místo miminka se svým přítelem, muzikantem Martinem Kumžákem (45). Na vdavky ani na miminko ale ještě nepomýšlí.


Rádi vaříte a hledáte inspiraci? Navštivte Recepty.cz


Nechcete hubnout sami? Navštivte náš FITweb.cz!

Doporučujeme

Články odjinud