Exmanžel Whitney Houstonové se léčí na odvykací klinice

Exmanžel Whitney Houstonové se léčí na odvykací klinice

Zpěvák Bobby Brown (43) se rozhodl dát se léčit ze závislosti na alkoholu. Potvrdila to jeho manželka Alicia.

Bobby, který byl v březnu zatčen za řízení v opilosti, je na odvykací klinice. Jeho žena Alicia Etheredgeová to potvrdila reportérům serveru RadarOnline a dodala, že se mu tam prý daří dobře.

Alicia, která si zpěváka vzala teprve před dvěma měsíci, odmítla upřesnit, na co přesně se Bobby léčí. Jiné zdroje ale uvádějí, že jde o závislost na alkoholu.

Tato zpráva přichází poté, co Brown nedávno tvrdil, že svou bývalou ženu, tragicky zesnulou Whitney Houstonovou (1963-2012), která letos v únoru zemřela na zástavu srdce způsobenou kokainem, s drogami neseznámil. A že jej podobná tvrzení "zraňují".

Dodal tehdy: "Je to nepochopitelné… Jak jen někdo může říct, že jsem ji naučil na drogy. Já za její smrt nemůžu. Zraňuje mne to, protože já už v narkotikách nejedu sedm let. Měl jsem pocit, že ona… Nevěděl jsem, že s tím pořád ještě zápasí. Ale také musíte pochopit, že je to hodně náročný boj."

Bobby a Whitney, kteří spolu měli dnes devatenáctiletou dceru Bobbi Kristinu, byli manželé v letech 1992 až 2007. Měli velmi rozporuplný vztah poznamenaný drogami a obviněními z násilí.

Doporučujeme

Články odjinud