Gábině Partyšové se splnil sen, bude uvádět Top Star

Gábině Partyšové se splnil sen, bude uvádět Top Star

Královna večírků Gábina Partyšová (33) rozčeřila vody showbyznyzu. Místo Mahuleny Bočanové (43) bude uvádět oblíbený televizní Top Star Magazín. A ráda. Byl to její sen.

"Takovýto typ pořadu jsem si přála moderovat strašně dlouho. Podařilo se mi to za dvanáct let. Tu cestičku mám pěkně prošlapanou," tvrdí Korzu Gábina, která je známá svou cílevědomostí a pracovitostí.

"Já jsem opravdu velmi pracovitá. A také přesvědčená, že když si člověk něco hodně přeje a jde za tím, jednou se mu to podaří. Někomu za rok své kariéry, někomu třeba za deset let," říká Gábina, která je prý ráda, že ji tento úspěch potkal až teď.

"Člověk potřebuje dozrát a mít nad tím, co dělá, nadhled. Takže se budu snažit uvádět Top Star Magazín s nadhledem, aby se diváci bavili," má v plánu Gábina.

Kvůli novému kšeftu na TV Prima ale musí omezit dřívější aktivity. "Trochu mě to okleští, ale chci si zanechat terén plný celebrit. Strašně mě baví být mezi lidmi, na večírcích se člověk nejvíc dozví, což budu moct v těch spojovacích textech v Top Staru zúročit a povídat tam pak důvěryhodně," je přesvědčená Gábina Partyšová.

ČTĚTE TAKÉ:
Alice Bendová má jasno: Rozvod ano, střídavá péče ne!

ČTĚTE TAKÉ:
Hledá se ideál mužské krásy

Doporučujeme

Články odjinud