Gwyneth Paltrow: Trenérka se zděsila, když jsem stáhla kalhoty

Gwyneth Paltrow: Trenérka se zděsila, když jsem stáhla kalhoty

Herečka Gwyneth Paltrow tvrdí, že byla donedávna v dost špatné kondici. Ačkoli to možná nikdo nepoznal přes oblečení, měla povolené celé tělo a doslova amorfní postavu. Když se tak svlékla před trenérkou celebrit Tracy Anderson, ta se zhrozila. Nevěřila, že může tělo tak dobře vypadající v oblečení, vypadat tak nedobře bez něj. Dnes má čtyřicetiletá Gwyneth pevnou figuru a vitální kondici. A díky tomu i skvělý sex.

Z její nové fyzické podoby byl nadšený především manžel Chris Martin, s nímž má dceru a syna. Po porodu se kondice hollywoodské herečky zhoršila, řešení nalezla hvězda až u Madonniny osobní trenérky.

„Tracy mi stáhla kalhoty. Na to nikdy nezapomenu. Hned řekla: ‚Ach, bože, teda, jsem dost překvapená, protože vypadáš v oblečení tak dobře. Tohle jsem nečekala!‘ Jo, tak to bylo, žádná zpětná pozitivní odezva,“ zavzpomínala Gwyneth na nepříjemný zážitek.

Gwyneth Paltrow a trenérka hvězd Tracy Anderson se spolu vyfotily na titul magazínu Redbook.

Už po pár týdnech cvičení podle programu Tracy Anderson se ale manželka rockera ze skupiny Cold Play cítila báječně.

„Tak úžasně se změnil celý můj život, mé sebevědomí, můj sexuální život, všechno. Když se skvěle cítíte, jste mnohem sebevědomější i v posteli. Nemusí být zhasnuto, žádný sex pod peřinou. Spíš si užíváte, že se můžete dívat,“ dodala Gwyneth v interview pro Redbook.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud