Halle Berry ve 47 letech porodila syna. Jaké dostal jméno? | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Halle Berry ve 47 letech porodila syna. Jaké dostal jméno?

Herečka Halle Berry je dvojnásobnou maminkou. Hollywoodská kráska porodila syna, jehož počala se svým manželem Olivierem Martinezem, za něhož se provdala letos v červenci. Pro francouzského herce je to prvorozený potomek, Halle má ještě pětiletou dceru Nahlu s modelem Gabrielem Aubrym.

Aktualizováno:

Halle Berry rodila v losangeleské nemocnici Cedars Sinai a Martinez byl přítomen na sále. „Olivier neopustil místo po jejím boku.

Sedmačtyřicetiletá herečka měla s početím potíže a jako těžká diabetička musela být během obou těhotenství velmi opatrná.

Chlapec dostal dvě křestní jména Maceo Robert a příjmení Martinez. Maceo je přitom španělského původu a znamená „boží dar“, odkazuje na fakt, že Martinezův otec má španělské kořeny.

Prvorozená dcera dostala jméno Nahla Ariela Aubry, příjmení po otci Gabrielovi Aubrym. První z obou křestních jmen je původu arabského a znamená pití vody. Ariela je jménem hebrejským, ženskou formou mužského tvaru Ariel – lev boží – a v případě Ariely tedy lvice boží.

Pětiletá Nahla navštívila svého brášku v neděli. Její matka Halle na počátku těhotenství prohlásila: „Nahla je velmi šťastná. Nedávno požádala Boha o sestřičku, ale já jsem jí moc nadějí nedávala. V šestačtyřiceti letech jsem si nebyla jistá, zda se mi podaří znova otěhotnět. Spolu s Olivierem jsme vždy chtěli být rodiči. Ale nechtěla jsem si dávat příliš nadějí… Bůh mi ale splnil sen. Tohle těhotenství je jako zázrak, úžasný dárek, protože to dítě bylo vysněné a očekávané.“

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud