Hana Mašlíková je stále bez partnera

Hana Mašlíková je stále bez partnera

Modelka Hanka Mašlíková (26) se už dávno neřídí heslem "v březnu zhubnu, v dubnu zhnědnu a v květnu si pořídím nového milence". Váhu si totiž pečlivě hlídá celý rok, stejně tak si odskočí občas i do solárka a nového milence vůbec nehledá. Na jaro má zcela jiné plány. "Mám super pracovní nabídku, kterou zatím nemohu prozradit," říká tajuplně.

Modelka a občasná moderátorka momentálně žije především prací. Důvod, proč nechce prozradit své plány, ale prý není v tom, že by jí nějaká kolegyně mohla lukrativní záležitost vyfouknout.

"Prostě o tom zatím nesmím mluvit. Víte, není pravda, co se o modelingu říká, že v něm panuje šílená nevraživost. Ani to, že se dívky navzájem podrážejí. Alespoň já jsem se s ničím podobným nikdy nesetkala. Je fakt, že s některými kolegyněmi se třeba jen pozdravíme a jdeme dál, s některými se ale přátelím víc. Nějaké naschvály, to jsem opravdu nezažila," upřesňuje Mašlíková.

Hana Mašlíková s módním návrhářem Lukášem Lidnerem

Silikonová kráska, kterou doprovázel na nedávné soutěži Česká Miss 2009 její dvorní návrhář Lukáš Lidner, si prý na nezájem mužů nemůže stěžovat. A jak by také mohla, když její róba, kterou si oblékla na slavnostní galavečer, odhalovala mnohdy víc než je obvyklé.

Náhoda, nebo záměr? Těžko říct, výsledek je ale ten, že Hanka toho pravého muže zatím stále ještě nepotkala.

"Ani ho vlastně nehledám. Od Vánoc, kdy jsem se rozešla s přítelem, jsem sama, ale docela mi to vyhovuje," upozorňuje.

Hana Mašlíková na vyhlášení výsledků soutěže Česká Miss 2009

A jak by měl její nastávající vypadat, měl by být blonďák s modrýma očima, uhrančivý svalovec, nebo především muž s nabitou peněženkou a tučným kontem? "To není ani o kontu, ani o vzhledu. Musí být charismatický, musí mě upoutat na první pohled. Pak musí být pochopitelně inteligentní a měl by mě i upoutat svým chováním ke mně, ne vzhledem. Snad takový přijde," vypočítává zasněně Hanka Mašlíková.

Doporučujeme

Články odjinud