Hanka Křížková si s plavkami starostí nedělá

Hanka Křížková si s plavkami starostí nedělá

Zpěvačka a herečka Hanka Křížková (51) jezdí pravidelně k moři s onkologicky nemocnými dětmi. Především prý proto potřebuje každý rok nové plavky.

„Každý rok jedny odtahám a jedny si pořídím. Teď se chystám plavky si koupit. Jaké budou, to vůbec neřeším,“ směje se. „Se svou postavou jsem ráda, když mi co nejvíce těla zakryjí, takže kupuji plavky zakrývačky.“ Pro Hanku Křížkovou je totiž podstatné, aby nemocné děti potěšila: „Proto moje cesta s nemocnými dětmi k moři není o krásných plavkách, ale o dětech, kterým chci pomoci, chci je potěšit a především jim dodat energii.“

O Hance Křížkové je známo, že miluje květiny, a protože by neměla čas starat se o velkou zahradu, udělala si z balkonu svého bytu zahrádku. „Můj balkon je teď bujný, všechno mi kvete, krásné jsou modré zvonečky, ty mi všichni vysloveně závidí. A samozřejmě kvetou mi macešky, afrikány, je to paleta barev. A také mám na těch pár metrech i jehličnany,“ pyšní se zahrádkou Hanka.

Nyní se začne připravovat na svůj velký koncert v Divadle Hybernia. „Právě bylo odsouhlaseno, že se můj koncert uskuteční čtvrtého listopadu. Udělám vše pro to, aby dobře dopadl. Také budu mít zajímavé hosty, ale ty ještě neprozradím,“ zůstává Hanka trochu tajemná. Z Křížkové se už stala muzikálová hvězda. Poprvé zazářila v devadesátém pátém roce v Draculovi jako Ohnivá nymfa. A pak už šly role jedna za druhou. Teď se těší na nový muzikál Baron Prášil, který bude mít premiéru 25. února příštího roku v Divadle Hybernia. „Doufám, že si i v tomto novém muzikálu zahraji. Role, která je mi nabízena, je zase z toho mého rejstříku, takže opět bych měla být pořádná herdekbaba,“ těší se Křížková.

Doporučujeme

Články odjinud