Heidi Klum

Heidi Klum

Rodinná idylka. Heidi Klum s bývalým manželem Sealem a jejich čtyřmi dětmi ještě v době, kdy tvořili šťastný pár. Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
6
Fotogalerie

Heidi Klum se přiznala: vlastní otec mě natáčel při porodech!

Modelka Heidi Klum přiznala, že její vlastní otec Günther byl svědkem tří jejích porodů. Přijal totiž roli kameramana a příchod pětileté Lou, devítiletého Henryho a osmiletého Johana natáčel. Všechny tři potomky má jednačtyřicetiletá Němka se zpěvákem Sealem, s nímž se loni rozvedla.

„Chci mít film pro své děti. A pokud to jednou nebudou chtít vidět, tak to prostě vyhodíme. Chtěla jsem mít Seala po svém boku, ne aby se zabýval natáčením. A nechtěla jsem si najímat někoho, koho neznám. Prostě někomu říct, hele, můžeš mě natočit? Neměla jsem žádný problém s tím, aby tam byl můj otec. Jsem jeho dítě. On mě stvořil! Takže může klidně sledovat, jak se narodí mé děti. Pro mě je to naprosto normální,“ přiznala Heidi v rozhovoru pro magazín The Times.

Německá topmodelka také přiznala, že své potomky (krom tří výše jmenovaných má ještě desetiletou Leni) do ničeho netlačí a nenutí je „uspět“ za každou cenu.

„Nechci je do ničeho nutit. Chci, aby dělali, co dělat chtějí, takže budu jen sledovat, co je zajímá. Hrají fotbal a dělají gymnastiku a také asi zase začnou hrát na klavír. Mají své koníčky, ale jinak chci, aby měly úplně normální dětství,“ dodala Heidi.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud