Helen Mirren: Vdávala jsem se kvůli penězům | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Helen Mirren: Vdávala jsem se kvůli penězům

Helen Mirren si na pokrytecké řečičky nikdy nepotrpěla. Když nemluví otevřeně o stáří a sexu, přizná klidně, že si režiséra Taylora Hackforda brala kvůli penězům. Pro britskou herečku nemělo manželství význam do chvíle, než si uvědomila, kolik v něm ušetří peněz.

Helen a Taylor se brali po dvanácti letech soužití v roce 1997. Potkali se v roce 1985 při natáčení filmu Bílé noci a začali spolu žít. Nepotřebovali mít kroužky na prsteníčcích ani oficiální papír na to, aby věděli, že jsou si oddáni. K úřednímu manželství je dohnal fakt, že v něm ušetří nemalé jmění.

„Vzali jsme se ze dvou důvodů. Věděla jsem, že naše rodiny si to přejí. A dalším důvodem byly finance. Jak jsem stárla, začala jsem přemýšlet o poslední vůli a plánování dědictví. Tak jsme oba zjistili, že všechno bude jasnější a jednodušší, když se vezmeme,“ svěřila Helen v rozhovoru s magazínem Hello!.

Na otázku, zda věří institutu manželství, odpověděla pohotově: „Vůbec. Nechápala bych jeho smysl, dokud mi finanční poradce neprozradil, kolik bych v manželství ušetřila. Okamžitě jsem byla pro.“

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud